Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Εξάρχεια: Ένα… ταξί “προκάλεσε” την έρευνα για ναρκωτικά

Εξάρχεια: Ένα… ταξί “προκάλεσε” την έρευνα για ναρκωτικά

Η επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στα Εξάρχεια, νωρίς το πρωί της Πέμπτης (05.12.2019) φαίνεται πως είχε ξεκινήσει πολύ πριν οι άνδρες της ασφάλειας, συνοδεία ΜΑΤ, φτάσουν στην οδό Πλαπούτα.

Όλα όσα έγιναν μπορούν να χαρακτηριστικού και… κινηματογραφικά. Ξεκίνησαν από χθες το βράδυ στα Εξάρχεια, όταν άνδρες της αστυνομικοί εντόπισαν ένα ταξί με τέσσερις επιβάτες απέναντι από την ΑΣΟΕΕ.

Click4more: Επιχείρηση της Ασφάλειας για ναρκωτικά σε «ύποπτο» σπίτι στα Εξάρχεια

Οι αστυνομικοί πλησίασαν το ταξί και έδωσαν εντολή στον οδηγό να σταματήσει, αλλά εκείνος αντί να συμμορφωθεί με την εντολή, πάτησε… γκάζι και απομακρύνθηκε.

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη στα Εξάρχεια, η οποία τελείωσε τρία χιλιόμετρα μετά, όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να σταματήσουν το ταξί, μέσα στο οποίο επέβαιναν τα τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες και μια γυναίκα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν δυο μαχαίρια και ποσότητες χασίς και άλλων ναρκωτικών.

Φαίνεται ότι από το περιστατικό αυτό «προέκυψε» και η επιχείρηση που έγινε σήμερα το πρωί σε σπίτι στην οδό Πλαπούτα στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ναρκωτικά που μετέφεραν οι τέσσερις επιβαίνοντες στο ταξί προορίζονταν για Πακιστανό, ο οποίος θα τα διακινούσε στα Εξάρχεια!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις