Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Εξάρχεια: Νέες συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πλατεία

Εξάρχεια: Νέες συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πλατεία
Intime News (αρχείο)

Σε πέντε προσαγωγές για ναρκωτικά, εκ των οποίων οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις, προχώρησε η αστυνομία, σε επιχείρηση το βράδυ της Πέμπτης (8.8.2019) στα Εξάρχεια. Συμμετείχαν δυνάμεις της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε.

Οι συλλήψεις έγιναν για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ από την περαιτέρω έρευνα στα Εξάρχεια βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σημειώνεται ότι λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης (8.8.2019) το τηλέφωνο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση – καταγγελία για συμπλοκή στην Πλατεία, κατά τη διάρκεια της οποίας σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, οι οποίοι δεν ήταν δυνατό να επιβεβαιώσουν, σύμφωνα με τα ευρήματα, τους πυροβολισμούς.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης προσήχθησαν πέντε αλλοδαποί, από τους οποίους συνελήφθησαν οι δύο για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς βρέθηκε μικροποσότητα χασίς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι “επιχείρηση – σκούπα” είχε πραγματοποιηθεί και την Τετάρτη (7.8.2019), στην Πλατεία Εξαρχείων και στα στενά γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (ΑΣΟΕΕ), με έξι αλλοδαπούς να συλλαμβάνονται.

 

 

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις