Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Εξάρχεια: “Χτύπημα” σε κύκλωμα ναρκωτικών – Πέντε συλλήψεις

Εξάρχεια: “Χτύπημα” σε κύκλωμα ναρκωτικών – Πέντε συλλήψεις

Συντονισμένη επιχείρηση για το “χτύπημα” κυκλώματος ναρκωτικών στην πλατεία Εξαρχείων πραγματοποίησαν αστυνομικές δυνάμεις.

Από την επιχείρηση στα Εξάρχεια συνελήφθησαν συνολικά 5 άτομα και προσήχθησαν άλλοι 11, ενώ κατασχέθηκε και ποσότητα κάνναβης.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ

Συντονισμένη επιχείρηση πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, για την αποδόμηση οργανωμένων κυκλωμάτων που διακινούσαν και εμπορεύονταν ναρκωτικά στην περιοχή της Πλατείας Εξαρχείων.

Συνελήφθησαν στην πλατεία των Εξαρχείων πέντε (5) άτομα, από τα οποία τα τρία (αλλοδαποί) εμπλέκονται σε διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων, ενώ τα άλλα δύο άτομα ( ημεδαποί) κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν (34) συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους (177,1) γραμμαρίων, έτοιμες για διάθεση –πώληση.

Κατασχέθηκαν επίσης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των (585) ευρώ και (5) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Επιπλέον, από την πλατεία των Εξαρχείων προσήχθησαν άλλα (11) άτομα (επτά αλλοδαποί και τέσσερις ημεδαποί), τα οποία εξετάστηκαν για ενδεχόμενη συμμετοχή τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις