Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Εξιχνιάστηκε η κλοπή οχήματος της Διεύθυνσης Μεταγωγών – Συνελήφθη 46χρονος

Εξιχνιάστηκε η κλοπή οχήματος της Διεύθυνσης Μεταγωγών – Συνελήφθη 46χρονος

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης της κλοπής του υπηρεσιακού οχήματος της Διεύθυνσης Μεταγωγών που έγινε τον περασμένο Ιούλιο. Συνελήφθη 46χρονος ο οποίος διώκεται με επιπλέον δύο εντάλματα σύλληψης.

Εξιχνιάστηκε η κλοπή του υπηρεσιακού οχήματος της Διεύθυνσης Μεταγωγών και Δικαστηρίων Αττικής, το οποίο ο δράστης είχε κλέψει τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019, από το Ίλιον Αττικής. Το όχημα είχε βρεθεί από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τρεις ήμερες αργότερα (18 Ιουλίου) στο Καματερό Αττικής

Μετά από έρευνα των αστυνομικών ταυτοποιήθηκε ένας 46χρονος Ελληνας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες (5.08.2019) στα Άνω Λιόσια Αττικής και άμεσα έγινε η προσαγωγή του.

Ο 46χρονος παραδέχτηκε στους αστυνομικούς την κλοπή του οχήματος και υπέδειξε το σημείο όπου έριξε κινητό τηλέφωνο του οδηγού του οχήματος.

Να σημειωθεί πως εις βάρος του 46χρονου εκκρεμούσαν επιπλέον ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά και κλοπή καθώς και Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας για τη σύλληψή του.

Ο δράστης της κλοπής οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών και για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις