Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκτός φυλακής τις επόμενες ημέρες ο Αλέξανδρος Αγγλούπας

Εκτός φυλακής τις επόμενες ημέρες ο Αλέξανδρος Αγγλούπας
Φωτογραφία αρχείου

Εκτός φυλακής θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες με διάταξη του ανακριτή κατα της διαφθοράς, ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας, ο οποίος συνελήφθη και κρατείτο για εμπλοκή στην υπόθεση της συμμορίας των Ρομά, που φέρονται να ειχαν ξαφρίσει πάνω απο 2.000 απίτια σε όλη τη χώρα με τζίρο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Ο επιχειρηματίας θα αποφυλακιστεί απο το Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού όπου είχε μεταφερθεί τους τελευταίους μήνες από τις φυλακές της Χίου όπου κρατείτο αρχικά.

Με την διάταξη του ανακριτή στον Αλέξανδρο Αγγλούπα επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου απο τη χώρα, της εμφάνισης σε ΑΤ και της εγγύηση 20.000 ευρω.

Ο επιχειρηματίας κατηγορείται ότι λειτουργούσε ως κλεπταποδόχος για τη συμμορία των Ρομά ενώ οι κατηγορούμενοι ληστές λίγη ώρα μετά τις κλοπές φέρεται να τού έστελναν φωτογραφίες μέσω Viber με τα κλοπιμαία και αυτός εμφανίζεται να εκτιμούσε την αξία τους. Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Χρήστος Στάθης τονισε μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του ανακριτή πως «μετά από 13 μήνες κι ενώ έκλεισε η δικογραφία, χωρίς να προκύψει κανένα νέο στοιχείο για τον εντολέα μου, άρχισε να δουλεύει το ρολόι της δικαιοσύνης για αυτόν».

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις