Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ελεύθερη χωρίς όρους η Βίκυ Σταμάτη: “Εγώ δηλώσεις στο δρόμο δεν θα κάνω” – video

Ελεύθερη χωρίς όρους η Βίκυ Σταμάτη: “Εγώ δηλώσεις στο δρόμο δεν θα κάνω” –  video
Φωτογραφία Eurokinissi

Χωρίς να της επιβληθούν περιοριστικοί όροι, αφέθηκε ελεύθερη η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη. Ο συνήγορός της μίλησε για δικαίωση, η ίδια αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις “στο δρόμο”.

Ελεύθερη, χωρίς να της επιβληθούν περιοριστικοί όροι, αφέθηκε η Βίκυ Σταμάτη που σήμερα (19.07.2018) απολογήθηκε για την υπόθεση του ασφαλιστικού συμβολαίου των 700 χιλ. ευρώ, σκέλος της υπόθεσης με τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου παρέμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας κατά της διαφθοράς περίπου μια ώρα και απολογούμενη αρνήθηκε την εμπλοκή της στην υπόθεση.

Φωτογραφία Eurokinissi

Βίκυ Σταμάτη: Δεν κάνω δηλώσεις στο δρόμο

Με τα μεγάλα μαύρα γυαλιά συνεχώς στο πρόσωπό της, η Βίκυ Σταμάτη βγήκε από το γραφείο της ανακρίτριας συνοδευόμενη από τον συνήγορό της Φραγκίσκο Ραγκούση. «Εδώ δηλώσεις στο δρόμο δεν πρόκειται να κάνω» είπε όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει την απόφαση να αφεθεί ελεύθερη.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος της μίλησε για δικαίωση. Έκανε λόγο για πολιτική δίωξη και για ανίερη σύμπραξη ατόμων με δικαστικές αρχές του εξωτερικού και δικηγόρους. “Οι σατανάδες τρώνε λεφτά” ανέφερε και προσέθεσε ότι τις επόμενες ημέρες η Βίκυ Σταμάτη  θα προσκομίσει στη δικαιοσύνη περισσότερα στοιχεία.

Φωτογραφία Eurokinissi

 

Μάλιστα, αναφερόμενος στην δικαστική περιπέτεια της συζύγου του πρώην υπουργού μίλησε για ανθρώπινο δράμα και ομηρία της οικογένειας. “Δεν παντρεύτηκε υπουργό δεν περπάτησε σε κόκκινο χαλί αλλά βρέθηκε σε φυλακή” είπε.

Οι κατηγορίες

Μία εβδομάδα μετά τον Άκη Τσοχατζόπουλο (ο οποίος επίσης αφέθηκε ελεύθερος αλλά με όρους), η Βίκυ Σταμάτη βρέθηκε ενώπιον των ανακριτών που αποδίδουν στους δύο συζύγους κατηγορία για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Η κατηγορία αφορά συμβόλαιο ζωής, το οποίο, σύμφωνα με την κατηγορία, καταρτίστηκε το 1998 στο όνομα της κας Σταμάτη στη Ζυρίχη με κατάθεση σε ελβετική τράπεζα 500 χιλιάδων ευρώ που, κατά τους δικαστικούς λειτουργούς, αποτελούν μέρος παράνομων αμοιβών που έλαβε ο κ. Τσοχατζόπουλος από την προμήθεια των TORM1 και των υποβρυχίων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
Με πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις