Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Έμποροι ναρκωτικών ετοιμάζουν ανενόχλητοι πρωί πρωί τις δόσεις στο κέντρο της Αθήνας [pics]

Έμποροι ναρκωτικών ετοιμάζουν ανενόχλητοι πρωί πρωί τις δόσεις στο κέντρο της Αθήνας [pics]

– Εμπόριο “θανάτου” από τις 7 το πρωί κέντρο της Αθήνας
– Βαποράκια που είναι έτοιμα να πουλήσουν σκληρά ναρκωτικά αλλά και να πάρουν τη δική τους δόση
– Στις φωτογραφίες – ντοκουμέντο δυο μικροέμποροι ναρκωτικών χωρίζουν τις δόσεις ηρωίνης, για να τις πουλήσουν λίγο αργότερα σε στέκια της Αθήνας

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στην οδό Μενάνδρου. Οι ντίλερς χωρίζουν προσεκτικά τις δόσεις και ετοιμάζονται για τα πρωινά ραντεβού με χρήστες ναρκωτικών ουσιών. Οι περισσότεροι κρύβουν τα ναρκωτικά στο στόμα τους ή στα γεννητικά τους όργανα και είναι διατεθειμένοι να καταπιούν τις ποσότητες σε περίπτωση ελέγχου απο την αστυνομία.

Μεταξουργείο το νέο στέκι για “deals”

Το εμπόριο που ξεκινάει στα γύρω στενά της Ομόνοιας καταλήγει στο Μεταξουργείο, στην οδο Κεραμεικού, στη Μεγάλου Αλεξάνδρου και στην πλατεία Αυδή όπου έχουν μεταφερθεί καινούριες πιάτσες. Τα νέα σημεία παραλαβής και παράδοσης ηρωίνης και shisa φαίνεται πως συντονίζουν άτομα αφρικανικής καταγωγής κατα κύριο λόγο, ενώ οι καταγγελίες πολιτών για την αύξηση των ναρκωτικών και του εμπορίου θανάτου στην περιοχη είναι σχεδόν καθημερινές.

Από νωρίς το πρωί όπως περιγράφει στο newsit.gr κάτοικος του Μεταξουργείου “σπρώχνουν όλων των ειδών τα ναρκωτικά και μαζεύονται αρκετά άτομα μαζί για περιφρούρηση”.

“Το ιστορικό κέντρο έχει μετατραπεί σε κέντρο ανομίας. Οι ερημικές πλατείες της Αθήνας ειναι πλεον στέκια και το εμπόριο ξεκιναει απο τις 7 το πρωι. Κάποιος πρεπει να τους μαζέψει”, μας λέει ακόμη ένας καταστηματάρχης στην οδό Κεραμεικού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε