Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Επί 4 ώρες κατέθετε μάρτυρας – κλειδί για τον γνωστό σκηνοθέτη και τις καταγγελίες για βιασμούς ανηλίκων

Επί 4 ώρες κατέθετε μάρτυρας – κλειδί για τον γνωστό σκηνοθέτη και τις καταγγελίες για βιασμούς ανηλίκων
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Σημαντική κατάθεση που πιθανότατα θα οδηγήσει στο επόμενο βήμα της Εισαγγελίας έλαβε ο Εισαγγελέας πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος που ερευνά τις καταγγελίες με κεντρικό πρόσωπο γνωστό σκηνοθέτη – ηθοποιό.

Ο εισαγγελικός λειτουργός έλαβε πολύωρη κατάθεση από μάρτυρα, γυναίκα σύμφωνα με ππληροφορίες, η μαρτυρία της οποίας ενδέχεται να πυροδοτήσει εξελίξεις στην υπόθεση του μηνυόμενου για σοβαρές κατηγορίες ηθοποιού, καθώς φαίνεται να πρόκειται για πρόσωπο που γνωρίζει συγκεκριμένα γεγονότα χωρίς να είναι η ίδια θύμα.

Click4More: 22 χρόνια καταγγελίες για τον σκηνοθέτη – «Μετά τα 18 τα παιδιά δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον»

Η κατάθεση διήρκησε 4 ώρες σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και με την ολοκλήρωση της, η μάρτυρας αποχώρησε από το εισαγγελικό γραφείο με μεγάλη μυστικότητα, επιλέγοντας να βγει, αποφεύγοντας την κεντρική είσοδο της Εισαγγελίας όπου βρίσκονταν δημοσιογράφοι.

Μάλιστα, την συνόδευε η δικηγόρος του άνδρα, που πρώτος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του σκηνοθέτη- ηθοποιού για αδικήματα τα οποία έχουν παραγραφεί, πλην όμως έχει ανακοινώσει πως γνωρίζει ακόμα δύο περιστατικά που συνέβησαν την προηγούμενη επταετία και επομένως δεν έχουν παραγραφεί. 

Click4More: Ακόμη μια μήνυση σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη: 25χρονος τον κατηγορεί για βιασμό

Σύμφωνα με εκτιμήσεις οι επόμενες κινήσεις της Δικαιοσύνης, μετά και την κατάθεση της μήνυσης σήμερα για βιασμό ανηλίκου το 2010, εκτιμάται πως θα είναι άμεσες. 

Σύμφωνα πάντως με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, οι εισαγγελικές αρχές έχουν ρίξει τον “προβολέα” και προς δεύτερο, πολύ γνωστό ηθοποιό. Και για εκείνον, σύμφωνα με τι ίδιες πληροφορίες, υπάρχει συγκεκριμένη καταγγελία, για βιασμό…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις