Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Από εδώ κάλεσε το ταξί η μυστηριώδης γυναίκα! Δύο νέα πρόσωπα στο «κάδρο»

βιτριόλι

Από καρτοτηλέφωνο στην Ακαδημίας φέρεται να τηλεφώνησε η γυναίκα για να καλέσει το ταξί πριν επιτεθεί με το βιτριόλι. Τα βίντεο των Αρχών και τα δύο νέα πρόσωπα “κλειδιά”. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται η οδός Ακαδημίας, στο κέντρο της Αθήνας, καθώς στις 26 Μαΐου του 2020 αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, προσπαθώντας να βρουν στοιχεία για την επίθεση με το βιτριόλι.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή “Μαζί σου”, με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Κυριακής, 07.06.2020, στον ΣΚΑΪ, οι αστυνομικοί αναζητούσαν βίντεο από κλειστό κύκλωμα κάμερας που ίσως έχει καταγράψει την γυναίκα με το βιτριόλι.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει ο άνθρωπος που ήταν με την Ιωάννα στο τελευταίο της ταξίδι στην Ισπανία (video)

Από τις 21.40 έως 23.20 το βράδυ της 19ης Μαΐου, η μυστηριώδης γυναίκα φέρεται να έφτασε στην περιοχή και από τηλεφωνικό θάλαμο να πήρε με τηλεκάρτα στην εταιρεία ραδιοταξί για να κλείσει το ραντεβού με προορισμό την Θησέως, στην Καλλιθέα.

Στην περιοχή υπάρχουν κάμερες και δεν αποκλείεται οι αστυνομικές Αρχές να έχουν ήδη στην κατοχή τους βίντεο με τη γυναίκα. 

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή “Μαζί σου”, η γυναίκα φέρεται να μην φορούσε μάσκα το βράδυ που έκανε το τηλεφώνημα για να κλείσει ταξί για την επόμενη ημέρα. Την ημέρα δηλαδή που έκανε την βάρβαρη επίθεση με το βιτριόλι.

Οι νέες πληροφορίες για τα τηλεφωνήματα πριν την επίθεση με το βιτριόλι

Κάτι ακόμη σημαντικό έχουν στα χέρια τους οι Αρχές όσον αφορά στην εικόνα της γυναίκας που κάλεσε την εταιρεία ραδιοταξί από καρτοτηλέφωνο.

Οι έρευνες, πάντως, δεν επικεντρώνονται μόνο στο συγκεκριμένο σημείο της οδού Ακαδημίας. Φέρονται να υπάρχουν στοιχεία για πολύ συγκεκριμένη περιοχή στο κέντρο της Αθήνας, αφού τα τελευταία 24ωρα, τόσο από τις συνομιλίες που είχαν οι Αρχές με την 34χρονη Ιωάννα, όσο και από τους λογαριασμούς της στα social media, υπάρχουν ενδείξεις οι οποίες βάζουν στο “κάδρο” των ερευνών δύο νέα  πρόσωπα.

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής

Γολγοθάς…

Την ίδια ώρα, η Ιωάννα συνεχίζει να δίνει τη “μάχη” της στο Θριάσιο νοσοκομείο. Μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου” η θεία της, έκανε λόγο για τον “Γολγοθά” της 34χρονης, εκτίμησε ότι η γυναίκα που της επιτέθηκε ήθελε να καταστρέψει την ομορφιά της, ενώ αναφέρθηκε και στην κακή ψυοχολογική κατάσταση της μητέρας της Ιωάννας.

Επίθεση με βιτριόλι: Έτσι έχει η αστυνομία την “καθαρή” εικόνα της δράστιδας

Εν τω μεταξύ, την “καθαρή” εικόνα της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στην περιοχή της Καλλιθέας, έχει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της χθεσινής εκπομπής “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, η σατανική γυναίκα φορούσε μπεζ καπαρντίνα, σακίδιο στην πλάτη και κρατάει κάτι στο χέρι της – ένα μπλε δοχείο που πιθανότατα περιέχει το βιτριόλι.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι: Έτσι παρακολουθούσε η δράστιδα την Ιωάννα – Τι έκανε μετά την φρικιαστική πράξη της

Μάλιστα, από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται να πλησιάζει την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται ο χώρος εργασίας της Ιωάννας, μόλις 2 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα πριν η άτυχη 34χρονη φτάσει στη δουλειά της.  

Ωστόσο, η… πεντακάθαρη εικόνα της δράστιδας έχει καταγραφεί από κάμερα υψηλής ανάλυσης, που βρίσκεται στο σημείο, όπου την περίμενε το ταξί, με το οποίο διέφυγε, αμέσως μετά την επίθεση με το βιτριόλι, επί της λεωφόρου Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας. 

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ

Πηγή: Μαζί σου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις