Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Έκανε «πρόβα τζενεράλε» η μαυροφορεμένη γυναίκα! Την ίδια ώρα στο σημείο μια μέρα πριν

βιτριόλι

Κρυμμένη πίσω από λουλούδια η δράστης παρακολουθούσε τις κινήσεις της 34χρονης Ιωάννας. Η αγωνία της άτυχης κοπέλας από το κρεβάτι του νοσοκομείου. «Κλειδί» η μαρτυρία του ταξιτζή, αλλά και δύο νέων προσώπων.

Καλά μελετημένο φαίνεται πως ήταν το σχέδιο της γυναίκας που έκανε την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, καθώς φαίνεται να είχε εποπτεύσει τον χώρο και τις κινήσεις της κοπέλας από την προηγούμενη μέρα, την ώρα που θα κληθούν δύο ακόμη άτομα να δώσουν κατάθεση.

Αναλύοντας βίντεο και μαρτυρίες οι αστυνομικές Αρχές ανακάλυψαν πως η γυναίκα με το καυστικό υγρό βρισκόταν στον τόπο της επίθεσης μια ημέρα πριν και μάλιστα την ίδια ακριβώς ώρα.

Το ζητούμενο είναι αν βρέθηκε εκεί για πρώτη απόπειρα να επιτεθεί στην Ιωάννα και ενδεχομένως δεν μπόρεσε ή έκανε επόπτευση χώρου, δηλαδή πού υπάρχουν κάμερες και πιθανοί αυτόπτες μάρτυρες.

Κρυμμένη πίσω από τα λουλούδια

Φαίνεται ότι έλεγξε καλά τον χώρο και σαν να περίμενε να δει τις κινήσεις της 34χρονης. Αποχώρησε από το σημείο ελάχιστα λεπτά από τη στιγμή που η Ιωάννα μπήκε στον χώρο εργασίας της.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι: Το… μυστικό της “μαυροντυμένης” – Η τηλεκάρτα και τα τηλεφωνήματα (video)

Σημαντική φαίνεται πως είναι η μαρτυρία μιας εργαζόμενης που δουλεύει κοντά στο σημείο της επίθεσης, καθώς είπε ότι είχε δει μια γυναίκα να στέκεται δίπλα στα λουλούδια. «Μάλιστα με ρώτησε αυτή η κυρία τι περιμένει εκεί» είπε χαρακτηριστικά. 

Τι ανέφερε ο ταξιτζής

Ολα συνηγορούν ότι η γυναίκα με το βιτριόλι εκτέλεσε το σχέδιο της επίθεσης με απόλυτη ακρίβεια την επόμενη ημέρα. Είχε φροντίσει να την περιμένει ακόμα και ταξί για να μπορέσει έτσι να διαφύγει όσο γίνεται πιο γρήγορα από το σημείο.

«Πήρα κλήση να βρίσκομαι σε συγκεκριμένη διεύθυνση στην οδό Θησέως. Γνώριζα ότι περίμενα γυναίκα. Έφθασα και μετά από λίγα λεπτά ήρθε η πελάτισσα. Φορούσε μάσκα. Άνοιξε την πόρτα και επιβιβάστηκε στο πίσω μέρος. Σε όλη τη διαδρομή δε μιλούσε» ήταν τα λόγια του οδηγού ταξί.

Ο κύκλος, πάντως, των υπόπτων συνεχώς μικραίνει. Οι Αρχές δεν αποκλείουν να υπάρχει και ηθικός αυτουργός που έδωσε την εντολή για την επίθεση στην Ιωάννα. Παράλληλα οι γιατροί ανέβαλλαν τα δύο προγραμματισμένα για σήμερα Τετάρτη (3.06.2020) χειρουργεία στην 34χρονη Ιωάννα για την επόμενη εβδομάδα.

Ιωάννα: Θέλω να μάθω ποια είναι αυτή η γυναίκα

Η 34χρονη Ιωάννα θέλει πάση θυσία να βρεθεί η γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή ρίχνοντας της πάνω της το βιτριόλι.

Δεν κρύβει και την αγωνία της όταν βγει από το νοσοκομείο αν είναι σε θέση να εργαστεί και πάλι, αν θα βγαίνει έξω και ποιος είναι αυτός που το έκανε και πότε θα συλληφθεί όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Αλεξανδρής.

Τα δύο πρόσωπα κλειδιά για κατάθεση

Από εκεί και πέρα ως τώρα έχουν καταθέσει πάνω από 25 μάρτυρες από το φιλικό οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, όπως και κάτοικοι της περιοχής όπου έγινε η επίθεση.

Το μεγαλύτερο όμως ενδιαφέρον παρουσιάζουν δύο άντρες που θα κληθούν από τις Αρχές. Ένας πρώην σύντροφος του κοριτσιού, με τον οποίο είχε μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη, η οποία ακόμα δεν έχει λήξει και ένας στενός της φίλος με τον οποίο ταξίδεψε πρόσφατα στο εξωτερικό.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι – Η Ιωάννα συνειδητοποιεί το μέγεθος του δράματος

Σχετικά με τον δεύτερο, η έρευνα θα επικεντρωθεί αν η Ιωάννα του είχε αναφέρει για απειλές που ενδεχομένως να δεχόταν. Η απάντηση ήταν αρνητική γιατί η Ιωάννα δεν είχε απειληθεί όπως έχει πει και η ίδια στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν η επίθεση στην Ιωάννα να ήταν ακόμα και συμβόλαιο θανάτου και από καθαρή τύχη το κορίτσι δεν έχει εισπνέσει ή καταπιεί το καυστικό υγρό.

Πηγή Star

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις