Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Εκεί το… έκρυβε, έτσι ξέφυγε! «Μιλάνε» τα κινητά τηλέφωνα

βιτριόλι
Φωτογραφία από: Facebook

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση της 34χρονης που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα. Η άγνωστη γυναίκα με τα “μαύρα” φέρεται να είχε το καυστικό υγρό μέσα σε θερμός. Δείτε βήμα – βήμα σε αποκαλυπτικό βίντεο πώς έφυγε από το σημείο, απολύτως ψύχραιμη κι ενώ είχε καταστρέψει μια ζωή.

Όλο και πιο κοντά στην επίλυση του γρίφου της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, βρίσκεται η αστυνομία. Οι διωκτικές αρχές έχουν πλέον στη διάθεσή τους τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, δύο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έδωσαν τα δεδομένα στους αστυνομικούς, ενώ την Τετάρτη (03.06.2020), αναμένεται να απαντήσει – σχεδόν σίγουρα καταφατικά – και ο τρίτος πάροχος. Παράλληλα, η “μαυροφορεμένη γυναίκα” που έκανε τη μοιραία επίθεση στην 34χρονη στην Καλλιθέα, φαίνεται να μετέφερε το βιτριόλι μέσα σε θερμός!

Ένα τεράστιο… ψηφιδωτό τα στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Κατά τα άλλα, αρχίζει η ουσιαστικότερη ανάλυση και έρευνα των αστυνομικών, καθώς θα έχουν πια προς αξιοποίηση όλα τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Ο όγκος των νέων πληροφοριών είναι πολύ μεγάλος, ενώ οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν την υπόθεση, εκτιμούν ότι στα τέλη αυτής ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχουν στη διάθεσή τους τα πρώτα αποτελέσματα. Και αυτό διότι όταν η γυναίκα – φάντασμα έφυγε από το σημείο της επίθεσης, έκανε ένα και μόνο τηλέφωνο, αφού κάλεσε ταξί για να τη μεταφέρει στο σημείο όπου την άφησε.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι – Έκανε το μεγάλο “κόλπο” ο άρρωστος νους;

Στο μεταξύ, από την ανάλυση των βίντεο προκύπτει ότι ο τρόπος μεταφοράς του καυστικού υγρού έγινε μέσα σε ένα θερμός. Από την πρώτη στιγμή η 34χρονη Ιωάννα αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι η “μαυροντυμένη γυναίκα” τής έριξε μόνο μία φορά και ότι όλο το βιτριόλι έπεσε πάνω στο πρόσωπό της. Σύμφωνα με αξιωματικό που συμμετέχει στην έρευνα, η άγνωστη είχε προσέξει πολύ καλά να μην τραυματιστεί και η ίδια…

Εξάλλου, την Τετάρτη (03.06.2020) η άτυχη Ιωάννα θα μπει και πάλι στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε νέα εγχείρηση. Αυτό σημαίνει ότι οι αστυνομικοί δεν θα μπορούν να της μιλήσουν και να πάρουν κατάθεση.

Έτσι έφυγε από το σημείο αφού έριξε το βιτριόλι!

Την ίδια ώρα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσίασε ένα βίντεο που έχει τραβηχτεί με drone και απεικονίζει καρέ – καρέ το πώς διέφυγε ο άνθρωπος που κατέστρεψε την ζωή της Ιωάννας από το σημείο.

Φυσικά πρόκειται για αναπαράσταση με βάση τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής, ωστόσο δείχνει τα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση, κατά τα οποία η -κατά τα φαινόμενα- γυναίκα που έριξε το βιτριόλι έστριψε αριστερά βγαίνοντας από την είσοδο της πολυκατοικίας.

Click4more: Βιτριόλι: «Ανέβηκε μια συνάδελφος που έτρεμε» – Συγκλονιστική μαρτυρία στο Live News

Στην συνέχεια διένυσε περίπου 20 μέτρα, στάθηκε στο πεζοδρόμιο και έλεγξε την κυκλοφορία, διασχίζοντας κάθετα την οδό Θησέως και πέρασε στο απέναντι ρεύμα.

Εκεί διέφυγε σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες με ταξί, παραμένοντας ψύχραιμη όλη αυτή την ώρα…

Δείτε το βίντεο

Επίθεση με βιτριόλι: “Δεν αποκλείεται άλλος να είναι ο φυσικός κι άλλος ο ηθικός αυτουργός”

Εν τω μεταξύ, το ενδεχόμενο εμπλοκής δύο διαφορετικών προσώπων στην επίθεση κατά της Ιωάννας στην Καλλιθέα αφήνει ανοιχτό ο δικηγόρος της 34χρονης. Ο Απόστολος Λύτρας σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 δεν το απέκλεισε διόλου, σημειώνοντας πως “η Ιωάννα δεν πρέπει να είχε ξαναδεί την γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι”.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι: Τα λάθη που “καίνε” την “μαυροφορεμένη” δράστρια

Επιπλέον, ο κ. Λύτρας επισήμανε πως στο κινητό τηλέφωνο της Ιωάννας ίσως να κρύβεται το “κλειδί” για την επίθεση.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ:

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (31.05.2020), οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., επισκέφτηκαν και πάλι το Θριάσιο.

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες πως υπάρχει ένα βίντεο – ντοκουμέντο που φέρεται να απεικονίζει καθαρά τη δράστιδα, η οποία φορούσε σκούφο, μάσκα και πιθανότατα περούκα, σε κάποιο σημείο της διαδρομής που ακολούθησε είτε πριν είτε μετά την επίθεση. Ως γνωστόν, μέχρι στιγμής, υπήρχε ένα βίντεο που έδειχνε την “μαυροντυμένη”, αλλά κάποια κλαδιά εμπόδιζαν να έχουν οι αστυνομικοί την εικόνα του προσώπου της.

Με πληροφορίες από: Star, Ant1, Open.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις