Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Έτσι είναι η “μαυροφορεμένη” που σημάδεψε για πάντα την 34χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Έτσι είναι η “μαυροφορεμένη” που σημάδεψε για πάντα την 34χρονη

Η αστυνομία πλησιάζει όλο και πιο κοντά στη μαυροφορεμένη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι. Αυτό είναι το σκίτσο της όπως προκύπτει από τις περιγραφές της 34χρονης. Φέρεται να είναι η γυναίκα που υποψιάστηκαν από την πρώτη στιγμή οι αρχές.

Σφίγγει ο κλοιός για τη μαυροφορεμένη γυναίκα που έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με τις περιγραφές της άτυχης γυναίκας προς τους αστυνομικούς, προκύπτει το σκίτσο της γυναίκας με το βιτριόλι, το οποίο παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star.

Σύμφωνα με το star πρόκειται για μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1.68. Τα μαλλιά της έχουν χρώμα μελί με μήκος μέχρι τον ώμο. Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φορά ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, είναι αδύνατη και με αθλητικό ανάστημα και κινείται πολύ κοντά στον τόπο της επίθεσης και την χρονική στιγμή που έγινε.

Πηγή: star

Παρά το γεγονός πως η γυναίκα με το βιτριόλι προσπάθησε να αποφύγει τις κάμερες δεν τα κατάφερε καθώς μια συγκεκριμένη την έχει καταγράψει και μόλις τελειώσει η επεξεργασία της εικόνας τότε θα γίνει η ταυτοποίηση και το πρόσωπο που προκάλεσε αυτό το μεγάλο κακό στην 34χρονη θα είναι στα χέρια της αστυνομίας.

Click4more: Βιτριόλι… διά αντιπροσώπου; Σε στενό «κλοιό» πρόσωπο που ήταν κοντά στην 34χρονη

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το star η γυναίκα με ρο βιτριόλι είναι αυτή που είχαν υποψιαστεί οι αρχές από την πρώτη στιγμή του τραγικού συμβάντος.

Τι λέει ο δικηγόρος της 34χρονης

Στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 μίλησε ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας και αποκάλυψε τι του είπε η άτυχη γυναίκα για την δράστρια και τα κίνητρά της για την επίθεση με το βιτριόλι.

«Έχουν εξεταστεί μέχρι στιγμής περίπου 20 άτομα από τον φιλικό, επαγγελματικό και κοινωνικό κύκλο της 34χρονης. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση θα συγκρίνουν τις καταθέσεις, προκειμένου να βρεθεί κάποιο στοιχείο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η επίθεση με το βιτριόλι ήταν καλά σχεδιασμένη. Θεωρώ πως υπήρχε σχεδιασμός και στον τρόπο διαφυγής. Πρωί, στην Καλλιθέα, σε πολυσύχναστο σημείο, με τόσους ανθρώπους και να μην έχει δει κάποιος κάτι ή έστω να έχει πιάσει κάτι κάποια κάμερα είναι δύσκολο, εκτός και αν κάποιος γνώρισε πρόσωπα και καταστάσεις», είπε ο κ. Λύτρας, που δεν απέκλεισε να υπάρχουν συνεργοί ή ηθικός αυτουργός πίσω από την επίθεση.

Το πρόσωπο – κλειδί για την επίθεση με το βιτριόλι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, οι αστυνομικοί μέσω των ερευνών που έχουν πραγματοποιήσει, έχουν καταλήξει συνδυαστικά σ’ ένα πρόσωπο από το περιβάλλον της 34χρονης, το οποίο θα είχε λόγους να προβεί σε μια τόσο αδίστακτη ενέργεια, πλην όμως και όταν κλήθηκε να δώσει επίσημη κατάθεση στους ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ, παρουσίασε για την επίμαχη ημέρα ισχυρότατο άλλοθι, που δεν μπόρεσαν να καταρρίψουν.

Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί δεν είναι σε θέση να αποκλείσουν το ενδεχόμενο η “γυναίκα” που έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας, να λειτουργούσε βάση εντολών από ηθικό αυτουργό.

Click4more: Ανατροπή! Έτσι είναι η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη

Παρ’ όλα αυτά οι αστυνομικοί πιστεύουν ακόμα πως όταν η 34χρονη αρχίσει πλήρως να συνειδητοποιεί το τι έχει συμβεί πια στην ζωή της και το πόσο αυτή θα αλλάξει προς το χειρότερο έπειτα από την επίθεση που υπέστη, θα ανοίξει το στόμα της και θα “σκαλίσει” την μνήμη της ώστε να προσφέρει τα μέγιστα στην εξέλιξη των ερευνών και την αποκάλυψη της ταυτότητας του ανθρώπου που έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπό της.

Είχε προσπαθήσει ξανά να της επιτεθεί;

Με οδηγό τους λοιπόν αυτή την περιγραφή, οι αστυνομικοί αναζητούν στην περιοχή που πραγματοποιήθηκε η επίθεση βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες τις προηγούμενες ημέρες του περιστατικού, καθώς θεωρούν βέβαιο το γεγονός πως η δράστιδα πριν πραγματοποιήσει την επίθεσή της, όχι μόνο είχε κάνει κατόπτευση του χώρου, αλλά ενδεχομένως να είχε προσπαθήσει να επιτεθεί με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη και προηγούμενες ημέρες, πλην όμως και ίσως λόγω παρουσίας άλλων ατόμων στην είσοδο του κτηρίου, δεν τα κατάφερε και μετέθεσε την προσπάθειά της για την επίμαχη ημέρα.

Μέσω λοιπόν του βιντεοληπτικού υλικού που προσπαθούν να εντοπίσουν, είναι δυνατόν κάπου να “πετύχουν” την φιγούρα της δράστιδας, η οποία έδειξε ότι τουλάχιστον την ημέρα της επίθεσης είχε πάρει όλα τα μέτρα και κυρίως έδειξε να γνωρίζει τις “τυφλές” διαδρομές που δεν έχουν κάμερες ασφαλείας, ώστε να “προστατέψει” την ταυτότητά της…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις