Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Βιτριόλι… διά αντιπροσώπου; Σε στενό «κλοιό» πρόσωπο που ήταν κοντά στην 34χρονη

βιτριόλι

Στο “μικροσκόπιο” έχουν βάλει οι Αρχές ένα πρόσωπο από το προσωπικό περιβάλλον της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι. Το ισχυρότατο άλλοθι και το ενδεχόμενο ύπαρξης ηθικού αυτουργού. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στην σοκαριστική υπόθεση.

Σ’ ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που κινείται στο προσωπικό περιβάλλον της 34χρονης γυναίκας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο, επικεντρώνουν τις έρευνές τους οι Αστυνομικοί, καθώς φέρεται να είχε διαφορές με το θύμα που θα “δικαιολογούσαν” την πράξη της.

Όσο φυσικά είναι δυνατόν να μπορεί κανείς να δικαιολογήσει μια τέτοια πράξη, μια τόσο φρικτή επίθεση με βιτριόλι.

βιτριόλι

Το πρόσωπο – κλειδί για την επίθεση με το βιτριόλι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, οι αστυνομικοί μέσω των ερευνών που έχουν πραγματοποιήσει, έχουν καταλήξει συνδυαστικά σ’ ένα πρόσωπο από το περιβάλλον της 34χρονης, το οποίο θα είχε λόγους να προβεί σε μια τόσο αδίστακτη ενέργεια, πλην όμως και όταν κλήθηκε να δώσει επίσημη κατάθεση στους ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ, παρουσίασε για την επίμαχη ημέρα ισχυρότατο άλλοθι, που δεν μπόρεσαν να καταρρίψουν.

Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί δεν είναι σε θέση να αποκλείσουν το ενδεχόμενο η “γυναίκα” που έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας, να λειτουργούσε βάση εντολών από ηθικό αυτουργό.

Click4more: Ανατροπή! Έτσι είναι η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη

Παρ’ όλα αυτά οι αστυνομικοί πιστεύουν ακόμα πως όταν η 34χρονη αρχίσει πλήρως να συνειδητοποιεί το τι έχει συμβεί πια στην ζωή της και το πόσο αυτή θα αλλάξει προς το χειρότερο έπειτα από την επίθεση που υπέστη, θα ανοίξει το στόμα της και θα “σκαλίσει” την μνήμη της ώστε να προσφέρει τα μέγιστα στην εξέλιξη των ερευνών και την αποκάλυψη της ταυτότητας του ανθρώπου που έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπό της.

Ήδη έχουν προχωρήσει οι ερευνητές στην σκιαγράφηση ενός προφίλ όσον αφορά στην δράστιδα, πλην όμως και λόγω έλλειψης στοιχείων αυτό είναι σε πρόωρο ακόμα στάδιο. Ωστόσο και σύμφωνα με την ελλιπή περιγραφή που τους έχει δώσει η 34χρονη, εκτιμούν πως η δράστιδα, είναι ψηλή, αδύνατη, όχι ξανθιά, ντυμένη στα μαύρα πλην όμως με μοντέρνο στυλ και μια τσάντα πλάτης.

βιτριόλι

Είχε προσπαθήσει ξανά να της επιτεθεί;

Με οδηγό τους λοιπόν αυτή την περιγραφή, οι αστυνομικοί αναζητούν στην περιοχή που πραγματοποιήθηκε η επίθεση βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες τις προηγούμενες ημέρες του περιστατικού, καθώς θεωρούν βέβαιο το γεγονός πως η δράστιδα πριν πραγματοποιήσει την επίθεσή της, όχι μόνο είχε κάνει κατόπτευση του χώρου, αλλά ενδεχομένως να είχε προσπαθήσει να επιτεθεί με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη και προηγούμενες ημέρες, πλην όμως και ίσως λόγω παρουσίας άλλων ατόμων στην είσοδο του κτηρίου, δεν τα κατάφερε και μετέθεσε την προσπάθειά της για την επίμαχη ημέρα.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι: Πράξη μίσους από τον κοντινό κύκλο της 34χρονης με σκοπό να την βασανίσει

Μέσω λοιπόν του βιντεοληπτικού υλικού που προσπαθούν να εντοπίσουν, είναι δυνατόν κάπου να “πετύχουν” την φιγούρα της δράστιδας, η οποία έδειξε ότι τουλάχιστον την ημέρα της επίθεσης είχε πάρει όλα τα μέτρα και κυρίως έδειξε να γνωρίζει τις “τυφλές” διαδρομές που δεν έχουν κάμερες ασφαλείας, ώστε να “προστατέψει” την ταυτότητά της…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις