Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα θα δει το βίντεο με την πιθανή δράστιδα

βιτριόλι

Η αποκάλυψη της εκπομπής “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ. Η κατάσταση της υγείας της 34χρονης, της οποίας το πρόσωπο καταστράφηκε από το βιτριόλι. Τι δήλωσε παιδικός φίλος του θύματος.

Ιδιαίτερα σημαντική αναμένεται να είναι η αυριανή ημέρα για την 34χρονη, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, αλλά και για τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν τη μαυροντυμένη γυναίκα, που έκανε αυτό το φρικιαστικό έγκλημα.      

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ, οι αρχές έχουν  επεξεργαστεί και “καθαρίσει” τα βίντεο με την πιθανή δράστιδα και αύριο – από τη στιγμή που θα δώσουν άδεια οι θεράποντες γιατροί- θα τα δείξουν στην Ιωάννα, καθώς και τα καρέ φωτογραφιών από τα βίντεο. 

Η Αστυνομία ελπίζει ότι ίσως η άτυχη γυναίκα – η οποία παραμένει σε κατάσταση σοκ- θυμηθεί από τις εικόνες και αναγνωρίσει τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι. 

Η 34χρονη νοσηλεύεται στο “Θριάσιο”, με τους γιατρούς να δίνουν “μάχη” για την αποκατάσταση των εγκαυμάτων που υπέστη, αλλά και για να την στηρίξουν ψυχολογικά. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το νοσοκομείο, μόλις το 7% του προσώπου της έχει μείνει αλώβητο, ενώ το 18% έχει πολύ σοβαρά και δύσκολα εγκαύματα. Επιπλέον, οι γιατροί δίνουν “μάχη” για να σώσουν το αριστερό μάτι της Ιωάννας που έχει καεί. 

“Θέλω να μάθω γιατί μου έκανε αυτό το κακό! Θέλω γρήγορα να πιαστεί αυτό που μου το προκάλεσε, να συλληφθεί και να αποδοθεί Δικαιοσύνη…”, είναι η σπαρακτική έκκληση της στην εφημερίδα “Real News”, μέσω του δικηγόρου της, Απόστολου Λύτρα. 

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι: Πως περιγράφει ένας αυτόπτης μάρτυρας την “μαυροφορεμένη” δράστρια

Η ΕΛ.ΑΣ εστίασε αρχικά το ενδιαφέρον της στη μαρτυρία του 30χρονου πρώην συντρόφου της 34χρονης, με τον οποίο χώρισε πέντε μέρες πριν από την επίθεση με το βιτριόλι, και μάλιστα είχαν καβγαδίσει. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Βήμα της Κυριακής”, ο 30χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η προστριβή τους ξεκίνησε, διότι ανακάλυψε ένα ηλεκτρονικό αρχείο, το οποίο αποκάλυπτε, κατά τη γνώμη του, μία άλλη επαφή που είχε η 34χρονη με άτομο που εργαζόταν σε ιδιωτικό κατάστημα και ήταν σύζυγος γυναίκας από το στενό πριβάλλον της. Η ΕΛ.ΑΣ. εστίασε το ενδιαφέρον της σε αυτή την διένεξη και στα 3 – 4 πρόσωπα, τα οποία εμπλέκονται σε αυτήν, τα οποία όμως παρουσίασαν άλλοθι. Και το ίδιο το θύμα, όμως ανέφερε ότι “σε καμία περίπτωση η επίθεση εναντίον της δεν οφείλεται σε αυτή τη διαμάχη”. Στην αναφερόμενη, δε, επαφή της με τον ιδιωτικό υπάλληλο μίλησε για “ανύπαρκτη υπόθεση”.

Ακούστε όλο το ρεπορτάζ από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Με πληροφορίες από τις εφημερίδες “Το Βήμα της Κυριακής” και “Real News”

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις