Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Στο Θριάσιο οι αστυνομικοί με φωτογραφίες και ηχητικό ντοκουμέντο

Επίθεση με βιτριόλι: Στο Θριάσιο οι αστυνομικοί με φωτογραφίες και ηχητικό ντοκουμέντο

Ελπίδες να μπορέσει να αναγνωρίσει η 34χρονη Ιωάννα την γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Στο Θριάσιο βρίσκονται αστυνομικοί, προκειμένου να έχουν μια νέα συνάντηση με την 34χρονη Ιωάννα, ώστε να ακούσει την φωνή της ύποπτης την οποία διαθέτουν από το αρχείο της εταιρείας ραδιοταξί που είχε μισθώσει.

Παράλληλα και όπως έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες το Newsit.gr, οι αστυνομικοί θα της επιδείξουν καρέ – καρέ φωτογραφίες από μια ύποπτη γυναίκα, που διαθέτουν από κάμερες που βρήκαν βήμα – βήμα ερευνώντας τις διαδρομές της δράστιδας.

Μπορεί ωστόσο οι έρευνες για την υπόθεση με το βιτριόλι να είναι σε πλήρη εξέλιξη, πλην όμως ακόμα είναι σε στάδιο που δεν δίνει νότα αισιοδοξίας στους ερευνητές της Ασφάλειας.

Ένα τελευταίο στοιχείο ίσως δώσει νέα ώθηση στις έρευνες. Οι αστυνομικοί διαθέτουν την φωνή της ύποπτης γυναίκας που μίσθωσε ταξί προκειμένου να κάνει διαδρομές για την κατόπτευση του χώρου που πραγματοποιήθηκε η επίθεση σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, και βέβαια την ημέρα τη επίθεσης.

Το καταγραφικό σύστημα της εταιρείας ταξί, είχε κρατήσει στο αρχείο της τα συγκεκριμένα τηλεφωνήματα, με αποτέλεσμα όταν πια οι αστυνομικοί βήμα – βήμα έφτασαν στα γραφεία της εταιρείας να παραλάβουν τελικά και το ηχογραφημένο, με το επίμαχο ή τα επίμαχα τηλεφωνήματα.

Βέβαια και όπως λέει στο Newsit.gr αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών, το πιο πιθανό είναι η ύποπτη γυναίκα να φορούσε χειρουργική μάσκα, όταν έκανε το τηλεφώνημα, με αποτέλεσμα η φωνή της να είναι κατά τι αλλοιωμένη, χωρίς βέβαια να αποκλείουν το ενδεχόμενο η μυστηριώδης γυναίκα να έχει επίτηδες αλλοιώσει την φωνή της.

Άλλωστε και όσο περνά ο καιρός, οι αστυνομικοί όλο και διαπιστώνουν το πόσο προσεγμένες και επαγγελματικές ήταν οι κινήσεις της γυναίκας, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να αποκλείσουν το ενδεχόμενο της ηθικής και φυσικής αυτουργίας στην επίθεση που δέχθηκε η 34χρονη κοπέλα.

ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις