Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι – Το σημείωμα γρίφος της 35χρονης: “Τι θα γίνει με τον πρώην”

Επίθεση με βιτριόλι – Το σημείωμα γρίφος της 35χρονης: “Τι θα γίνει με τον πρώην”

Πολύ καιρό φαίνεται πως προετοίμαζε η 35χρονη κατηγορούμενη την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη Ιωάννα. Η δικογραφία που έχει σχηματική σε βάρος της είναι αποκαλυπτική. «Σε δυο εβδομάδες το νωρίτερο» αναφέρει χειρόγραφο σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι της. «Είχαμε ελεύθερη σχέση» κατέθεσε ο άνδρας που είχε ερωτικό δεσμό μαζί της.

Ένα ιδιόχειρο σημείωμα «γρίφο» κατάσχεσαν οι αστυνομικές αρχές από το σπίτι της 35χρονης η οποία κατηγορείται πλέον επίσημα για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρηνης Ιωάννας.

Click4more Βιτριόλι: «Αρχικά νόμιζα ότι ήταν καυτός καφές» – Συγκλονίζει η μαρτυρία της Ιωάννας για την στιγμή της επίθεσης

Σύμφωνα με όσα περιλαμβάνονται στο ιδιόχειρο σημείωμα ξεκινάει με τις λέξεις: «Τι θα γίνει με τον πρώην» και τελειώνει «δυο εβδομάδες από τώρα το νωρίτερο».

Οι αστυνομικοί εξετάζοντας ενδελεχώς όλα τα στοιχεία της υπόθεσης κατάφεραν να «δέσουν» την 35χρονη.

Επικοινωνία μέσω Messenger

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο διαβιβαστικό της αστυνομίας, κατηγορούμενη και θύμα, είχαν μεταξύ τους επικοινωνήσει μέσω Messenger.

Η 35χρονη ήταν εκείνη που είχε στείλει μήνυμα τη γυναίκα που έμελλε να γίνει θύμα της επίθεσης με βιτριόλι με σκοπό να ενημερωθεί σχετικά με επικοινωνία μεταξύ της Ιωάννας και προσώπου με το οποίο διατηρούσε σχέση εκείνη την περίοδο η 35χρονη.

Σχετικές εικόνες της συνομιλίας προσκόμισε στις αρχές η 34χρονη.

Ο άνδρας αυτός έχει δώσει κατάθεση στις αρχές ανέφερε ότι εδώ και δυο χρόνια γνωρίζει την 35χρονη και διατηρεί «ελεύθερη ερωτική σχέση» μέχρι και σήμερα.

Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι είχε επικοινωνίας μέσω Messenger με την 34χρονη η οποία σταμάτησε πριν από περίπου ένα χρόνο.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις