Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Φάληρο: Ανήλικοι πετούσαν πέτρες σε οχήματα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος πάνω από πεζογέφυρα

Φάληρο: Ανήλικοι πετούσαν πέτρες σε οχήματα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος πάνω από πεζογέφυρα

Τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν από τις αρχές καθώς πετούσαν πέτρες σε οχήματα που κινούνταν στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στο Φάληρο από μεταλλική πεζογέφυρα.

Μάλιστα οι ίδιοι είχαν αποπειραθεί να ληστέψουν μια γυναίκα που βρισκόταν κοντά στην περιοχή ενώ εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύμφωνα με τις αρχές οι συλλήψεις έγιναν μετά από καταγγελίες από οδηγούς οχημάτων πως δέχονται πέτρες τις πρωινές ώρες στις 31 Μαρτίου από τη μεταλλική πεζογέφυρα. Μάλιστα προκλήθηκαν ζημιές σε ένα απορριμματοφόρο και δυο αστικά λεωφορεία.

Σε βάρος των ανήλικων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Παράλληλα οι ανήλικοι κατηγορούνται για απόπειρα κλοπής σε βάρος γυναίκας εντός καταστήματος που βρίσκεται κοντά στο σημείο από όπου οι ανήλικοι έριχναν πέτρες, τις πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας.

Από την περαιτέρω προανακριτική έρευνα, εξιχνιάστηκαν δύο επιπλέον περιπτώσεις επιθέσεων με την ίδια μεθοδολογία στις αρχές Μαρτίου.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκαν οι γονείς των ανηλίκων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις