Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Φρικαλέα σύμβολα και φωτογραφίες στους υπολογιστές των χρυσαυγιτών – Σκίτσο με τον Μιχαλολιάκο να σφάζει μετανάστη

Φρικαλέα σύμβολα και φωτογραφίες στους υπολογιστές των χρυσαυγιτών – Σκίτσο με τον Μιχαλολιάκο να σφάζει μετανάστη

 – Στα σβησμένα αρχεία των υπολογιστών της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν πολλές φωτογραφίες του Χίτλερ
 Σε σκίτσο φαίνεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος να μπήγει ένα μαχαίρι στην πλάτη ενός μετανάστη
– Σε άλλο σκίτσο ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής κρατάει σημαία που λέει “Σκοτώστε τους μετανάστες
– Ο Ηλίας Κασιδιάρης για το υλικό δήλωσε πως δεν προκύπτει καμία παράνομη ενέργεια

Η λέξη φρίκη είναι μικρή για να περιγράψει τα συναισθήματα που προκαλούν τα ευρήματα μέσα από τους υπολογιστές των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής, όπως είναι ο κ. Μιχαλολιάκος και ο κ. Παππάς που βρίσκονται ήδη προφυλακισμένοι, αλλά και του Ηλία Κασιδιάρη. 

Από τα πολλά που βρέθηκαν υπάρχουν και πολλές φωτογραφίες, εκ των οποίων κάποιες είναι στην κατοχή του NewsIt. 

Ιδιαίτερα προκλητική είναι η παρακάτω φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται κάποιοι αξιωματικοί των χιτλερικών στρατευμάτων κατοχής μπροστά από την Ακρόπολη. 

Από τις βασικές φιγούρες που βρέθηκαν μέσα στα αρχεία των βουλευτών, αλλά και μελών της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τον μακελάρη του 20ου αιώνα, Αδόλφο Χίτλερ. 

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει έναν αξιωματικό των S-S να ετοιμάζεται να εκτελέσει εν ψυχρώ δύο ανθρώπους που φορούν μόνο τα εσώρουχά τους και είναι δεμένοι πισθάγκωνα. 

Η λατρεία τους για τον Αδόλφο Χίτλερ είναι χαρακτηριστική καθώς έχουν πορτραίτα του και φωτογραφίες από πολλές πτυχές της ζωής του όσο προσπαθούσε να κατακτήσει τον κόσμο. 

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει την Πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο. 

Η φωτογραφία δείχνει τον Νίκο Μιχαλολιάκο να λέει πως έχει καθαρά χέρια και δεν είναι βρώμικα ούτε έχουν κλέψει, αλλά με το άλλο χέρι του μπήγει ένα μαχαίρι στην πλάτη ενός μετανάστη, τους οποίους εδώ και καιρό καταδιώκουν. 

Και μάλιστα όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία δεν τους καταδιώκουν μόνο αλλά σκοπός τους είναι να τους σκοτώσουν όπως αναφέρει και η σημαία της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, φαίνεται στο σκίτσο ο κ. Μιχαλολιάκος να γκρεμίζει με το πόδι του ένα τάφο που αναγράφει “Θύματα των Ναζί”. 

Για όλο αυτό το ανατριχιαστικό υλικό και για όλα όσα μέχρι τώρα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, παρενέβη ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης λέγοντας πως σε αυτό το υλιό δεν υπάρχει ουδεμία παράνομη πράξη. 

Μάλιστα, κατηγόρησε τον Άρειο Πάγο ότι στήνει σε βάρος τους μια ακόμα σκευωρία και κάνει προπαρασκευαστικές ενέργειες για να τους κατηγορήσει για δήθεν κατάλυση του πολιτεύματος. 

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Κασιδιάρη όλα αυτα βλέπουν το φως της δημοσιότητας γιατί η κυβέρνηση έχει θορυβηθεί από τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις με σκοπό να μειώσουν την εκλογική της επιρροή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το «βαθύ λαρύγγι» και ο ημίγυμνος Κασιδιάρης να χαιρετά ναζιστικά – Τα σβησμένα αρχεία που «μίλησαν» – Φωτογραφία σοκ με ανήλικο

Βίντεο ντοκουμέντο! Τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια!

Χρυσή Αυγή: Στο Ρούπελ οι υπερασπιστές χαιρετούσαν “δωρικά”; Μόνο αυτό δεν έχουν πει!

Το λεύκωμα μίσους της Χρυσής Αυγής: Όπλα, σβάστικες, ναζιστικοί χαιρετισμοί – Τα ντοκουμέντα που «καίνε»

Όσο δεν σταματούν οι αδικίες η Χρυσή Αυγή θα υπάρχει

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε