Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Το λεύκωμα μίσους της Χρυσής Αυγής: Όπλα, σβάστικες, ναζιστικοί χαιρετισμοί – Τα ντοκουμέντα που «καίνε»

Το λεύκωμα μίσους της Χρυσής Αυγής: Όπλα, σβάστικες, ναζιστικοί χαιρετισμοί – Τα ντοκουμέντα που «καίνε»

– Σοκάρει η φωτογραφία ανήλικου παιδιού να χαιρετά ναζιστικά
– Με κάθε είδους όπλο ποζάρει στο φωτογραφικό φακό ο Ηλίας Κασιδιάρης
– Μέλη της Χρυσής Αυγής με κουκούλες και πηλήκια των Ες Ες
– Έβαζαν ανήλικα να φτιάχνουν με χαρτόνια το σήμα της Χρυσής Αυγής
– Εμφύλιος στη Χ.Α. για το «βαθύ λαρύγγι» που δίνει πληροφορίες και έχει στόχο βουλευτή που την είδε… αρχηγός!

Μίσος, μίσος, μίσος. Και αγάπη, αλλά μόνο για τα όπλα. Στρατιωτικά γυμνάσια υπό τις εντολές του Ηλία Κασιδιάρη και ναζιστικοί χαιρετισμοί.

Εικόνες που προκαλούν ανατριχίλα εμπεριέχονται στη δικογραφία για τη δράση της Χρυσής Αυγής κι έρχονται στο φως της δημοσιότητας για να καταρρίψουν και τις νέες διαψεύσεις των μελών της Χρυσής Αυγής πως οι κουκούλες της Κου Κλουξ Κλαν κι άλλα πολλά ήταν απλά… εμφανίσεις για τις απόκριες!



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Ο Ηλίας και τα όπλα του

Ο Ηλίας Κασιδιάρης φωτογραφίζεται παντού με κάθε είδους όπλο στα χέρια του. Καραμπίνα – καλάσνικοφ τροποποιημένη, πιστόλι. Σημαδεύει ή και πυροβολεί.



Οι νέες ανατριχιαστικές φωτογραφίες κι άλλες πολλές ακόμα προέρχονται από αρχεία που οι βουλευτές και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος είχαν επιχειρήσει να σβήσουν από τους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών τους.
Στον υπολογιστή του Μιχαλολιάκου βρέθηκε φωτογραφία του πυρηνάρχη της Νίκαιας, Γιώργου Πατέλη, εκείνου που φέρεται να κάλεσε τα τάγματα εφόδου της Νίκαιας το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα.

Υπάρχουν και φωτογραφίες με μέλη της Χρυσής Αυγής να κρατούν όπλα, να φορούν κουκούλες full face, να κρατούν λοστούς, να ποζάρουν με πηλήκια των Es Es. Ένας φαίνεται να βάζει ένα πιστόλι στο στόμα του. Υπάρχουν επίσης δελτία ταυτότητας αστυνομικών, τα οποία θα ερευνηθούν για το αν είναι γνήσια ή όχι.




Εκτός από το υλικό που βρίσκεται ήδη στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής, υπάρχει κι άλλο, που για την ώρα παραμένει ανεκμετάλλευτο και σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκθέτει συγκεκριμένα πρόσωπα, τα συνδέει με βαρύτατα εγκλήματα και αποδεικνύει τους βαθύτερους στόχους της Χρυσής Αυγής.

Στον υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη, γράφει το Έθνος, βρέθηκε και χάρτης των Εξαρχείων, με 18 στόχους να έχουν σημαδευτεί. Οι περισσότεροι σημαδεμένοι στόχοι αποτελούν στέκια αναρχικών.

Μεταξύ άλλων διακρίνονται τα πολιτικά γραφεία της ΚΟΕ, ο πολυχώρος Nosotros και δημοφιλείς καφετέριες της περιοχής. Επίσης περιλαμβάνεται και ο σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ στην Τζαβέλλα κι άλλα σημεία στην οδό όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.




Είναι σημειωμένα και κτίρια του εκδοτικού οίκου ΚΨΜ, του Στεκιού Μεταναστών, αλλά και το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, το Χημείο, η Νομική και το Πολυτεχνείο.

Το «βαθύ λαρύγγι»

Ένας ιδιότυπος εμφύλιος φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στις τάξεις της Χρυσής Αυγής μετά τις νέες αποκαλύψεις για την παραστρατιωτική δράση της οργάνωσης και τις φωτογραφίες με τα όπλα, τα γυμνάσια και τους ναζιστικούς χαιρετισμούς.

Ο «πόλεμος» έχει ξεσπάσει στα ανώτερα κλιμάκια της Χρυσής Αυγής αφού, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Το Έθνος, υπάρχει κάποιος που μιλά στις Αρχές, το «βαθύ λαρύγγι» της οργάνωσης, δίνει στοιχεία και θεωρείται πως επιχειρεί να πλήξει συγκεκριμένο βουλευτή, ο οποίος επιχείρησε να εκμεταλλευθεί το κενό εξουσίας μετά την προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.











Τα νήματα του εσωτερικού πολέμου φέρεται να κινεί κορυφαίος παράγοντας της Χ.Α.. Εξαιτίας των αποκαλύψεων και των υποψιών, έχει δημιουργηθεί κλίμα καχυποψίας ανάμεσα στους προφυλακισμένους βουλευτές αλλά και των στελεχών που πρόκειται να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη, γράφει Το Έθνος.









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «βαθύ λαρύγγι» και ο ημίγυμνος Κασιδιάρης να χαιρετά ναζιστικά – Τα σβησμένα αρχεία που «μίλησαν» – Φωτογραφία σοκ με ανήλικο

Χρυσή Αυγή: Από πάρτυ μασκέ οι στολές της Κου Κλουξ Κλαν – Κολάζ οι φωτογραφίες – Αθλοπαιδιές η εκπαίδευση του Κασιδιάρη

Χρυσή Αυγή: Ο Ηλίας Κασιδιάρης και τα όπλα του – «Προσημειωμένα» κτίρια στα Εξάρχεια και φωτογραφίες εκτελέσεων από Ναζί

Παραδόθηκε ο εφοπλιστής Α. Πάλλης που είχε εμπλακεί στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Η Χρυσή Αυγή χωρίς… κουκούλες – Εκπαιδευτής των ταγμάτων ο Ηλίας Κασιδιάρης – Η «κατήχηση» σε 10χρονα και οι φακελωμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ποιος είναι ο αξιωματικός που χαιρετά ναζιστικά και είναι νεκρός!

Χρυσοχοΐδης σε χρυσαυγίτες βουλευτές: “Είστε μαχαιροβγάλτες”

Ανατριχίλα από τα ντοκουμέντα ναζισμού της Χρυσής Αυγής – Μιχαλολιάκος: “Μας λένε φασίστες και έχουν δίκιο” – Φωτό με κουκούλες της Κου Κλουξ Κλαν

Ερωτήματα από τη φωτογραφία του Κασιδιάρη που σημαδεύει με καλάσνικοφ – ΧΑ: Είχε πάνω από 1.000 likes στο facebook

Βίντεο που “καίνε” τη Χρυσή Αυγή στα χέρια των ανακριτριών – “Στροφή” Μπούκουρα: “Νομότυπες οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής”!

Αναβλήθηκε η απολογία τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε