Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Φρίκη στην Καλλιθέα: Έριξαν βιτριόλι στο πρόσωπο 34χρονης

Φρίκη στην Καλλιθέα: Έριξαν βιτριόλι στο πρόσωπο 34χρονης

Η άτυχη γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι μέρα μεσημέρι στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα νοσηλεύεται στην Εντατική. Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία.

Σοκ και τρόμο προκαλεί η επίθεση που δέχτηκε το πρωί της Τετάρτης (20.05.2020) μια 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα. Της έριξαν βιτριόλι στο πρόσωπο. Οι πρώτες πληροφορίες, που πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθούν ακόμα από την αστυνομία, αναφέρουν ότι το βιτριόλι στην 34χρονη έριξε μια άλλη γυναίκα.

Όλα έγιναν το πρωί σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Καλλιθέας. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η 34χρονη γυναίκα περπατούσε στη Θησέως όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, την πλησίασε μια άλλη γυναίκα που φορούσε χειρουργική μάσκα και της έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο.

Η γυναίκα με τη μάσκα εξαφανίστηκε, ενώ όσοι είδα τι είχε συμβεί κάλεσαν ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Η 34χρονη που δέχτηκε την επίθεση μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Φάληρο, όπου και νοσηλεύεται στην Εντατική με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα. Η αστυνομία περιμένει το «πράσινο φως» από τους γιατρούς για να της πάρει κατάθεση ώστε να πέσει φως στην φρικτή επίθεση που δέχτηκε.

Υπάρχουν ωστόσο πληροφορίες πως η άτυχη 34χρονη γνώριζε τη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι. Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, κυρίως όμως αυτό των προσωπικών διαφορών. Επίσης, αναζητούνται εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας μαγαζιών που βρίσκονται κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις