Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Φυλακές Κορυδαλλού: Εκδιδόμενες, σουβλάκια και τσίπουρα – Αποκαλύψεις σοκ (video)

φυλακές Κορυδαλλού
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Τα όσα έχει «πιάσει» η ΕΥΠ σχετικά με τα… τεκταινόμενα στις φυλακές Κορυδαλλού το 2016 είναι σοκαριστικά.

Δείχνουν πως οι φυλακές Κορυδαλλού είχαν γίνει… τσιφλίκι κάποιων με κατανάλωση αλκοόλ και… delivery από σουβλάκια μέχρι και εκδιδόμενες γυναίκες!

Αυτά συνέθεταν το σκηνικό στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της Ελλάδας, τον Κορυδαλλό, το 2016, όπως αποκαλύπτεται από καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες της ΕΥΠ.

Οι αποκαλύψεις “φωτιά”

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, στο Ψυχιατρείο των φυλακών του Κορυδαλλού γινόταν… το σώσε! Βασικό πρόσωπο της υπόθεσης ήταν ένας άνθρωπος που φέρεται να είχε σχέσεις με την νύχτα και αργότερα δολοφονήθηκε. Εκμεταλλευόταν προσωπικές σχέσεις που είχε αναπτύξει με σωφρονιστικό υπάλληλο ο οποίος πλέον δεν υπηρετεί στις φυλακές Κορυδαλλού και κατάφερνε να μπαίνει στο Ψυχιατρείο όποτε ήθελε.

Με τον σωφρονιστικό αυτό υπάλληλο, συνομιλούσε συχνά και του επέτρεπε να μπαίνει στις φυλακές Κορυδαλλού και να έχει επαφές με κρατουμένους.

Ο υπάλληλος αυτός αναφέρεται ως “Αντώνης ο Άραβας” με τις Αρχές βεβαίως να γνωρίζουν και το πραγματικό του όνομα. Οι κρατούμενοι, λοιπόν, όταν ήθελαν κάτι, επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με τον άνδρα που πλέον έχει δολοφονηθεί και του ζητούσαν… τα όσα προαναφέραμε.

Η ΕΡΤ τόνισε πως επικοινώνησε με την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, η οποία τόνισε πως σε εξέλιξη βρίσκεται ΕΔΕ μετά τις πληροφορίες που είδαν το “φως” της δημοσιότητας.

Επίσης τόνισε πως έχει ζητήσει αντίγραφα όλων των συνομιλιών για να μελετηθούν και φυσικά να υπάρξουν κυρώσεις.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για τις φυλακές Κορυδαλλού

Πηγή: ΕΡΤ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις