Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Για γέλια και για κλάματα! Σπείρα έκλεψε 570.000 ευρώ και τα περισσότερα τους τα… έκλεψαν διαρρήκτες!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Μία απίστευτη ιστορία έχει έρθει στο “φως” της δημοσιότητας
– Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε κάνει ληστεία… μαμούθ με λεία 570.000 τον Αύγουστο, στου Ρέντη
– Το καλοκαίρι τα μέλη της έκαναν… τουρ σε κοσμοπολίτικα νησιά όπως η Μύκονος
– Ένα μήνα αργότερα, άλλοι… διαρρήκτες τους έκλεψαν τα περισσότερα!
– Όλες οι λεπτομέρειες της απίστευτης υπόθεσης

Μεταξύ κατεργαρέων… καμία ειλικρίνεια! Η υπόθεση αυτή που απασχολεί ήδη τις αστυνομικές Αρχές θα μπορούσε να γίνει ταινία (κωμωδία φυσικά).

Το “μεγάλο κόλπο”

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή. Στις 11 Αυγούστου του 2016 είχε γίνει μία κλοπή σε μία εταιρεία στου Ρέντη. Άγνωστοι είχαν… μπουκάρει και άδειασαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο έκρυβε ένα μικρό “θησαυρό”.

Για την ακρίβεια 570.000 ευρώ σε “ζεστά” μετρητά. Τα μέλη της σπείρας, λοιπόν, έγιναν “καπνός” όμως μετά από έρευνες της Ασφάλειας Αττικής, η σπείρα εξαρθρώθηκε. Πρόκειται για τέσσερις Έλληνες, έναν 27χρονο άνδρα και τρεις γυναίκες ηλικίας 20, 22 και 43 ετών και έναν 21χρονο υπήκοο Αλβανίας. Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται και το έκτο μέλος της σπείρας, που πρόκειται για 17χρονο υπήκοο Αλβανίας.

Εδώ να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες, στη σπείρα συμμετείχαν και τα δύο παιδιά της μιας γυναίκας.

Εξεταζόμενοι για την διάρρηξη, ομολόγησαν την πράξη τους και στην κατοχή τους βρέθηκε ένα χρηματικό ποσό της τάξης 20.970 ευρώ (προερχόμενο από την κλοπή), τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ένα πιστόλι κρότου, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 3,2 γραμμαρίων, αλλά και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Όπως προέκυψε, ένα μέρος των κλοπιμαίων το ξόδεψαν για να ταξιδέψουν σε κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου (σ.σ. μεταξύ αυτών η Μύκονος), ενώ αγόρασαν και δύο πολυτελή αυτοκίνητα.

Το άτιμο το κάρμα

Το… καλό όμως ξεκινά ένα μήνα μετά. Και συγκεκριμένα στις 10 Σεπτεμβρίου του 2016, όταν τα μέλη της σπείρας κατήγγειλαν πως διαρρήκτες τους έκλεψαν το μεγαλύτερο ποσό που είχαν διαρρήξει τον Αύγουστο!

Την καταγγελία έκανε μία από τις γυναίκες στο Α.Τ. Πετραλώνων, χωρίς φυσικά να παρουσιάσει το… πόθεν έσχες, αφού συγκεκριμένα τόνιζε πως επρόκειτο για τις οικονομίες μιας ζωής!

Πλέον η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για να βρεθούν οι δράστες της… δεύτερης διάρρηξης.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε