Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Γιώργος Καραϊβάζ: Το σκούτερ και το δρομολόγιο διαφυγής των εκτελεστών του

Γιώργος Καραϊβάζ: Το σκούτερ και το δρομολόγιο διαφυγής των εκτελεστών του

Τα κομμάτια του… παζλ προσπαθεί να συγκεντρώσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον σχεδιασμό και τη μεθοδολογία των εκτελεστών του Γιώργου Καραϊβάζ, τον οποίο δολοφόνησαν εν ψυχρώ το μεσημέρι της Παρασκευής (09.04.2021), κοντά στο σπίτι του, στον Άλιμο. 

Από τα βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, μελετούν και την παραμικρή λεπτομέρεια, που πιθανώς οδηγήσει σε κάποιο σημαντικό στοιχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι αρχές εκτιμούν ότι οι εκτελεστές του γνωστού δημοσιογράφου διέφυγαν με το σκούτερ, στο οποίο επέβαιναν, μέσω της οδού Γρανικού και από την οδό Παπανδρέου κατευθύνθηκαν προς το Άνω Καλαμάκι. 

Click4more: Γιώργος Καραϊβάζ: Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τη στιγμή της δολοφονίας – «Κοίταξαν να δουν αν είναι νεκρός»

Επιπλέον, έχουν ήδη ερμηνεύσει τους λόγους που οι δολοφόνοι του Καραϊβάζ επέλεξαν μηχανή μικρού κυβισμού. Οι λόγοι, λοιπόν, που επιλέχθηκε το σκούτερ ήταν διότι οι εκτελεστές ήταν σίγουροι ότι θα διαφύγουν ανενόχλητοι και δεν υπήρχε στα πλάνα τους σενάριο καταδίωξης. Επιπλέον, το συγκεκριμένο όχημα έχει τη δυνατότητα να ελιχθεί στην κίνηση, αλλά και να αναπτύξει ταχύτητα σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας. 

Η Αστυνομία αναζητά την πινακίδα του οχήματος, κάνοντας έρευνες και σε γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων και μηχανών, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο το σκούτερ να μην ήταν κλεμμένο, αλλά νοικιασμένο.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις