Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Γλυφάδα: Απίστευτη απάτη – Έταζε δουλειά σε πρεσβείες και άρπαξε 280.000 ευρώ!

απάτη Γλυφάδα γυναίκα

Η “καλοβαλμένη” κυρία είχε όπως φαίνεται τον τρόπο να πείθει. Κατάφερε να αρπάξει 280.000 ευρώ από οκτώ άτομα! Η απάτη της ήταν τόσο πειστική που τα θύματά της δεν είχαν υποπτευθεί το παραμικρό.

Η γυναίκα έπεσε στα χέρια των αστυνομικών μετά από καταγγελία μιας γυναίκας. Η απάτη ξεσκεπάστηκε και οι αστυνομικοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν άκουσαν τα θύματά της να εξιστορούν τι είχε συμβεί.
Η γυναίκα πλησίασε πριν ενάμισι χρόνο έναν εργαζόμενο σε σούπερ μάρκετ. Τον έπεισε ότι μπορεί να του βρει καλύτερη δουλειά. Του είπε μάλιστα ότι έχει “άκρες” στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα και πως θα μπορούσε να του εξασφαλίσει πολύ μεγάλο εισόδημα.
Άγνωστο πως ο άνθρωπος πείστηκε ότι θα γινόταν διευθυντής τμήματος της πρεσβείας και μάλιστα με εισόδημα περί τις 60.000 ευρώ τον μήνα!
Η 57χρονη του ζήτησε αρχικά 1.500 ευρώ για τα… διαδικαστικά και στη συνέχεια τον έπεισε να την δώσει 10.000 ευρώ για να τον εντάξει στο επενδυτικό πρόγραμμα της πρεσβείας!
Μάλιστα όταν είδε ότι ο υπάλληλος του σούπερ μάρκετ είχε πεισθεί πλήρως τον συμβούλευσε να διαδώσει την ευκαιρία και σε άλλους.
Ο άνδρας είπε το… μυστικό σε φίλους και συγγενείς του και έτσι η… πελατεία της 57χρονης αυξήθηκε.
Η 57χρονη κατάφερε να πείσει έναν ακόμη άνδρα πως θα τον “διορίσει” υπεύθυνο Τύπου στην πρεσβεία του Ισραήλ, αλλά και μια γυναίκα διευθύντρια στην αεροπορική εταιρεία Emirates!
Με διάφορες δικαιολογίες η γυναίκα ζητούσε διάφορα χρηματικά ποσά και κατάφερε να αρπάξει συνολικά μέσα σε ενάμιση χρόνο 280.000 ευρώ από οκτώ άτομα.
Το τελευταίο άτομο το οποίο πλησίασε όμως κάτι υποπτεύθηκε και έτσι η υπόθεση έφτασε μέχρι την αστυνομία.
Τα χρήματα προσημειώθηκαν και χθες το απόγευμα η 57χρονη βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις