Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Γλυφάδα: Θρίλερ για 88χρονο μέσα στο σπίτι του – Πως πυροβόλησε τον έναν από τους ληστές

Γλυφάδα: Θρίλερ για 88χρονο μέσα στο σπίτι του – Πως πυροβόλησε τον έναν από τους ληστές

Οι δυο ληστές είδαν τον 88χρονο να κάθεται στην αυλή του σπιτιού του στη Γλυφάδα. Με ένα πρόσχημα, τον έκαναν να τους ανοίξει την πόρτα. Τη συνέχεια, δεν τη φανταζόταν κανένας από τους τρεις τους.

Η απόπειρα ληστείας ενός ηλικιωμένου στη Γλυφάδα πήρε απροσδόκητη τροπή, όταν ο 88χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε τον έναν από τους δυο ληστές.

Συνελήφθησαν και οι τρεις, με τον ηλικιωμένο άνδρα να οδηγείται στον εισαγγελέα για οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Η ληστεία στη Γλυφάδα που εξελίχθηκε σε θρίλερ

Όλα έγιναν το πρωί της Δευτέρας (26.03.2018) στη Γλυφάδα. Ο 88χρονος άνδρας καθόταν αμέριμνος στην αυλή του σπιτιού του.

Οι δυο δράστες, ένας 28χρονος Αλβανός και ένας 18χρονος Έλληνας, του ζήτησαν να τους ανοίξει για να μπουν στην αυλή. Υποστήριξαν πως κάτι τους είχε πέσει στην αυλή του και ήθελαν να το πιάσουν.

Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν περίμενε τι θα επακολουθούσε. Τους άνοιξε την πόρτα για να μπουν στην αυλή. Οι δυο δράστες τον αιφνιδίασαν όταν τους άνοιξε την πόρτα.

Με τη βία, τον ανάγκασαν να μπει στο σπίτι. Εκεί άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και κοσμήματα.

Κατά τη διάρκεια της… αναζήτησης, οι δυο δράστες βρήκαν το όπλο που είχε κρυμμένο στο σπίτι του ο ηλικιωμένος. Και με αυτό, ο 28χρονος κυρίως, άρχισαν να τον απειλούν.

Στη συνέχεια όμως, ο ένας από τους δυο δράστες έκανε ένα μοιραίο λάθος. Προκειμένου να βοηθήσει τον συνεργό του στο ψάξιμο, άφησε το όπλο πάνω σε ένα τραπέζι.

Ο 88χρονος βρήκε τότε την ευκαιρία και το άρπαξε. Ακολούθησε πάλη ανάμεσα στον ηλικιωμένο και τον 28χρονο δράστη. Αποτέλεσμα ήταν να πυροβολήσει ο 88χρονος και να τραυματίσει στο χέρι τον ληστή.

Στο νοσοκομείο

Μετά τον πυροβολισμό, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, πήγαν στο νοσοκομείο για να δεχτεί ο 28χρονος τις πρώτες βοήθειες.

Εκεί όμως, οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία πως είχαν περιστατικό με πυροβολισμό.

Οι δυο δράστες συνελήφθησαν, όπως και ο ηλικιωμένος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις