Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος απαίτησε να πληρώσει η μητέρα της Κάρολαϊν το φέρετρο

Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος απαίτησε να πληρώσει η μητέρα της Κάρολαϊν το φέρετρο

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά, και τα όσα συνέβαιναν μεταξύ του 33χρονου συζυγοκτόνου και της Κάρολαϊν. Οργή προκαλεί η αποκάλυψη του Θανάση Χαρμάνη, δικηγόρου της οικογένειας του θύματος πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απαίτησε από τη μητέρα της Κάρολαϊν να πληρώσει το φέρετρο! 

Δεν συμπληρώθηκαν καλά καλά 24 ώρες από τη δήλωση πως η μητέρα της Κάρολαϊν βοηθούσε οικονομικά το ζευγάρι, δίνοντάς τους 1.000 ευρώ το μήνα και μια νέα αποκάλυψη έρχεται να εξοργίσει: ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο άνθρωπος που σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, απαίτησε από την πεθερά του λεφτά ενώ εκείνη θρηνούσε το χαμό της κόρης της! 

Ο Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ έκανε τη νέα ανατριχιαστική αποκάλυψη: «Το φέρετρο της Κάρολαϊν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της και το πλήρωσε».

Η Κάρολαϊν είχε βρει σπίτι στο κέντρο

Άλλη μια αποκάλυψη που έρχεται στο φως είναι πως η άτυχη 20χρονη κοπέλα είχε βρει σπίτι στο κέντρο της Αθήνας για να μετακομίσει και να αφήσει τον σύζυγό της. Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Σταματία Μάρκου, συνήγορος της συμβούλου του ζευγαριού Ελένης Μυλωνοπούλου, η Κάρολαϊν ήθελε να φύγει από το σπίτι γι’ αυτό το λόγο έψαχνε να νοικιάσει κοντά στη σχολή μαγειρικής που ήθελε να φοιτήσει, στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτό το είχε πει στην κ. Μυλωνοπούλου, καθώς και το ότι τον φοβάται. Τώρα η ίδια η Ελένη Μυλωνοπούλου υποθέτει πως το μήνυμα που είχε λάβει από την 20χρονη για να διακόψουν τις συνεδρίες, το είχε στείλει ο πιλότος.

Η Μυλωνοπούλου υποστηρίζει προέτρεψε την Κάρολαϊν να μιλήσει με τη μητέρα της αλλά εκείνη αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν θέλει να την απογοητεύσει. Όπως πρόσθεσε η 20χρονη είχε αντιληφθεί ότι είχε κάνει μια λάθος επιλογή και προσπαθούσε να βρει διέξοδο. 

Φοβόταν, ήθελε να τον εγκαταλείψει από τον Νοέμβριο

Η Ελένη Μυλωνοπούλου, μέσω της δικηγόρου της, αποκάλυψε στην εφημερίδα Real News ότι η σχέση της Κάρολαϊν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ήταν στα άκρα και πως η νεαρή κοπέλα ήθελε να τον εγκαταλείψει. Η Μυλωνοπούλου παρακολουθούσε το ζευγάρι σχεδόν τέσσερις μήνες, από τον περασμένο Νοέμβριο. 

«Τη μια στιγμή έλεγε πως ήταν αποφασισμένη να τον εγκαταλείψει και την άλλη πως δε θα το κάνει, γιατί σκεφτόταν τη Λυδία, το μωρό της», λέει, μέσω του δικηγόρου της, η Ελένη Μυλωνοπούλου. Σύμφωνα με την ίδια, ο 33χρονος δεν ήταν παρών στις περισσότερες συναντήσεις με την 20χρονη, επειδή ήταν ξεκάθαρο πως τον φοβόταν, χωρίς ποτέ να της πει τον λόγο.

Ακόμα, σύμφωνα με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας, η Κάρολαϊν δεν ήθελε να βλέπει ούτε τους γονείς του πιλότου κάτι που επίσης ποτέ δεν εξήγησε. 

Σημειώνεται ότι πριν ομολογήσει ο Αναγνωστόπουλος, η Ελένη Μυλωνοπούλου, δημόσια, μιλούσε για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Η αρχική κατάθεσή της, όπου έκανε λόγω για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, σύμφωνα με τη δικηγόρο της, κράτησε 3,5 ώρες αλλά αποτυπώθηκε σε λιγότερο από 2 σελίδες για συγκεκριμένους λόγους προστασίας της μυστικότητας της προανάκρισης. Μάλιστα, σύμφωνα με τη δικηγόρο, η σύμβουλος ψυχικής υγείας βρέθηκε άλλες δυο φορές στη ΓΑΔΑ αλλά στο τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων για “φιλική συζήτηση”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις