Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Γνωστός φωτογράφος πορνοστάρ μπλεγμένος σε κύκλωμα ναρκωτικών

Γνωστός φωτογράφος πορνοστάρ μπλεγμένος σε κύκλωμα ναρκωτικών

Γνωστό φωτογράφο καλλίγραμμων γυναικών που πρωταγωνιστούν σε ταινίες πορνό, συνέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών, κατά την διάρκεια επιχείρησης για την εξάρθρωση πολυδαίδαλου ελληνοαλβανικού κυκλώματος, το οποίο εισήγαγε στην Ελλάδα και διακινούσε ποσότητες χασίς αλλά και κοκαΐνης.

Ο 29χρονος φωτογράφος συνελήφθη μετά από έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι του στην περιοχή της Κηφισιάς, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς.

Ο ρόλος του συγκεκριμένου ανθρώπου στην πολυδαίδαλη ελληνοαλβανική συμμορία, ήταν αυτή του μεταφορέα των ναρκωτικών, ενώ τα καλοκαίρια αναλάμβανε και το ρόλο του διακινητή κοκαΐνης στα κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου, χρησιμοποιώντας βέβαια και τις γνωριμίες του στο χώρο των επωνύμων.

Η εξάρθρωση ήρθε έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών που έφθασαν στη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, για σπείρα που δραστηριοποιείται στη μεταφορά, μέσω θαλάσσης, μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην Ελλάδα.

Αφού διασταυρώθηκαν οι πληροφορίες και παράλληλα ο υπέρ-κοριός της Ασφάλειας έπιασε επίμαχες συνομιλίες για την μεταφορά των ναρκωτικών αλλά και την διακίνηση στις “καλές” γειτονιές της Αθήνας και στα κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου, οργανώθηκε η επιχείρηση εξάρθρωσης του κυκλώματος και μάλιστα εν όψει της μεταφοράς μεγάλων ποσοτήτων χασίς από την Αλβανία, αρχικά στην Θεσπρωτία με φουσκωτό σκάφος και στην συνέχεια οδικώς στην Αθήνα, όπου θα παραλάμβαναν το φορτίο οι διακινητές.

Ομάδα πάνοπλων αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, ταξίδεψε στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε στην περιοχή της Θεσπρωτίας και συγκεκριμένα στα Σύβοτα, όπου με την συνεργασία της Λιμενικής Αρχής εντόπισαν το ύποπτο φουσκωτό, ελλιμενισμένο σε λιμένα τις περιοχής.

Άμεσα συνελήφθησαν ένας 40χρονος κι ένας 33χρονος από την Αλβανία καθώς είχαν εισαγάγει στην χώρα πάνω από 200 κιλά χασίς. Παράλληλα σε Αττική και Αχαΐα πραγματοποιήθηκαν παράλληλες επιχειρήσεις με κατ’ οίκον έρευνες, σε άτομα που είχαν άμεση εμπλοκή στο κύκλωμα, όπως ο 29χρονος φωτογράφος οποίος διέμενε στην Κηφισιά.

Συνολικά συνελήφθησαν 11 άτομα, 7 Έλληνες και 4 Αλβανοί, ανάμεσα τους και τρεις γυναίκες, μια Ελληνίδα 19 ετών και δυο Αλβανίδες 20 και 40 χρόνων αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση τις Ασφάλειας: “… Συνολικά από τις έρευνες σε χώρους, οικίες και οχήματα που χρησιμοποιούσε η εγκληματική οργάνωση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, της Αχαΐας και το Αντίρριο Αιτωλοακαρνανίας: 257 κιλά και 845,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 2,9 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας MDMA, το χρηματικό ποσό των 5.730 Ευρώ, το χρηματικό ποσό των -100.200- Λεκ Αλβανίας, δύο ζυγαριές ακριβείας, τριάντα πέντε φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, είκοσι πέντε συσκευές κινητής τηλεφωνίας και μια σιδερογροθιά”.

Ενεπλάκη και σε ληστεία

Στο μεταξύ και σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος φωτογράφος, κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ληστεία σε βάρος γνωστού παρουσιαστή, όταν είχε εισβάλει στο σπίτι του στην περιοχή της Δροσιάς.

Η ληστεία είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2009, όταν δυο οπλοφόροι είχαν ακινητοποιήσει στην αυλή του σπιτιού του τον γνωστό παρουσιαστή και στην συνέχεια τον είχαν κλειδώσει σε ένα από τα δωμάτια της μεζονέτας, αρπάζοντας μεγάλο χρηματικό ποσό, ένα ρολόι κι ένα ακριβό στυλό.

Λίγες ημέρες έπειτα και λόγω των ερευνών της Αστυνομίας, είχαν εμφανιστεί στο Α/Τ Ερυθραίας ο 29χρονος σήμερα φωτογράφος κι ένας φίλος του που δήλωνε μοντέλο, καθώς σε βάρος τους είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον αρμόδιο Ανακριτή.

Τότε οι δυο συλληφθέντες είχαν αρνηθεί την συμμετοχή τους στην ληστεία, πλην όμως τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι Αρχές ήταν συντριπτικά σε βάρος τους.

Παράλληλα ο γνωστός παρουσιαστής είχε πει πως είχε γνωρίσει τους δυο νεαρούς στα πάρτι που διοργάνωνε σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης της Αθήνας.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε