Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Η γυναίκα των “Πυρήνων” και στο Αγρίνιο;

Η γυναίκα των “Πυρήνων” και στο Αγρίνιο;

Η νέα γενιά της τρομοκρατίας φαίνεται πως χρησιμοποιεί στην πρώτη γραμμή γυναίκες. Η εμφάνιση γυναικών στα τελευταία τρομοκρατικά χτυπήματα ή σε ληστείες που έγιναν από τρομοκρατικές ομάδες είναι συχνότατη. Πληροφορίες μάλιστα λένε ότι η γυναίκα που είχε εντοπιστεί στο Αγρίνιο το 2010 μπορεί να είναι η ίδια που τοποθέτησε τη βόμβα στο Mall

Η περιγραφή της γυναίκας που εμπλέκεται στην επίθεση με βόμβα στο Mall φαίνεται ότι ταιριάζει, σύμφωνα με το cityvoice, με εκείνη της γυναίκας που είχε εντοπιστεί από τους άνδρες της αντιτρομοκρατικής κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης της γιάφκας του Αγρινίου το 2010.

Η γυναίκα είχε εντοπιστεί όταν τα μέλη των “Πυρήνων” μετέφεραν, σύμφωνα με την αστυνομία, μέρος του οπλισμού τους στο Αγρίνιο. Μάλιστα η γύρω στο 1,60 καστανή γυναίκα είχε εντοπιστεί να παραδίδει έναν σάκο σε έναν άντρα ο οποίος αργότερα συνελήφθη για την συμμετοχή του σε ληστεία μετά φόνου.

Oι αστυνομικοί τότε για να μπορέσουν να φτάσουν στα ίχνη της οργάνωσης την άφησαν προς το παρόν ελεύθερη προκειμένου να τους οδηγήσει στα υπόλοιπα μέλη.

Από τότε λοιπόν τα ίχνη της χάθηκαν.

Άλλες πληροφορίες λένε ότι είχε συμμετοχή και στη ληστεία της Πάρου, σε υποστηρικτικό ρόλο.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε