Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η προφητική δήλωση Λύτρα για την επίθεση με βιτριόλι – Τι λέει η πλευρά της Ιωάννας στο newsit.gr

βιτριόλι

Με αμείωτο ενδιαφέρον, η πλευρά της 34χρονης Ιωάννας, παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις πίσω από την προσαγωγή της 35χρονης γυναίκας από το Παγκράτι, που σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές θεωρείται ως η νούμερο ένα ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Όπως εξηγεί στο newsit.gr ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας και γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, που όλο αυτό το διάστημα έδινε την δική του μάχη προκειμένου να μην ξεφύγει η υπόθεση από τα σενάρια που διαδέχονταν το ένα το άλλο και να αποκαλυφθεί η αλήθεια το συντομότερο δυνατό οι επόμενες ώρες θα είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες.

Click4More Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η 35χρονη που ανακρίνεται ως η βασική ύποπτη!

«Το ότι έχουμε την πρώτη προσαγωγή σαφέστατα είναι ένα θετικό στοιχείο. Θα περιμένουμε λίγο ακόμα ώστε να διασταυρωθούν κάποια πράγματα, τα οποία θα λύσουν στο 100% την υπόθεση».

Αναφορικά για το γενικότερο προφίλ της 35χρονης βασικής ύποπτης που αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στην υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Αττικής ο ποινικολόγος είχε προβεί πριν από δέκα ημέρες και σε μια προφητική δήλωση: «Σε δηλώσεις μου στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega είχα πει πριν δέκα μέρες πως μπορεί να κάνουμε ακόμα και μ ένα πρόσωπο άσχετο από αυτά που είχαν μπει μέχρι εκείνη την ώρα στο στενό κάδρο των αρχών. Τελικά φαίνεται να οδηγούμαστε προς τα εκεί. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνέχεια».

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις