Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Η στιγμή της επίθεσης με μολότοφ στο Α.Τ. Ομονοίας [video]

Η στιγμή της επίθεσης με μολότοφ στο Α.Τ. Ομονοίας [video]

– Δείτε την εικόνα που επικρατούσε λίγα λεπτά μετά την επίθεση στο Α.Τ. Ομόνοιας
– Φωτιές και καπνοί παντού μετά την βροχή από βόμβες μολότοφ
– Οι κουκουλοφόροι έφτασαν ανενόχλητοι έως το αστυνομικό τμήμα

Είναι λίγα λεπτά μετά την επίθεση με «βροχή» από βόμβες μολότοφ στο Α.Τ. Ομονοίας, το βράδυ της Δευτέρας (15.10.2018) και επικρατεί πανικός. Από την επίθεση τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί. «Θα σας σκοτώσουμε! Σήμερα θα πεθάνετε» φώναζαν, σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες την ώρα που έκαναν την επίθεση με τις μολότοφ το βράδυ της Δευτέρας στη Βερανζέρου.

Η κατάσταση που επικρατεί στο σημείο καταγράφηκε από ερασιτεχνικά βίντεο. Όπως αυτό που θα δείτε παρακάτω. Στην «καρδιά» της Αθήνας, σε μια περιοχή που θα έπρεπε να είναι ανάμεσα στις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές της πρωτεύουσας, 50 κουκουλοφόροι έφτασαν ανενόχλητοι έως το Α.Τ. Ομονοίας, πέταξαν μολότοφ, έκαψαν κλούβα και αυτοκίνητα, πέταξαν βόμβες μέχρι και στο κρατητήριο και έφυγαν όπως… πήγαν, ανενόχλητοι. Μέσα σε μερικά λεπτά κατάφεραν να ξεφτιλίσουν τα σχέδια της αστυνομίας για τις πεζές περιπολίες και τον… «Περσέα».

Δείτε το βίντεο

Όλα έγιναν περίπου στις 21:00 το βράδυ, με τους δράστες (περίπου 50 κουκουλοφόροι) να βάζουν πρώτα στο στόχαστρό τους την αστυνομική κλούβα που προοριζόταν για τις πεζές περιπολίες στο πλαίσιο του σχεδίου «Περσέας». Κατάφεραν έτσι να διαλύσουν την… πρεμιέρα του πριν καλά καλά αυτή γίνει.

Οι έρευνες προσανατολίζονται, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, σε συγκεκριμένη ομάδα, η οποία κάνει τα επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων κάθε… Σαββατοκύριακο.

Στο επίκεντρο των ερευνών θα βρεθούν και τα όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Από τα πλάνα αυτά, ακολουθώντας τη διαδρομή που έκαναν οι δράστες τόσο για να φτάσουν στο Α.Τ. Ομονοίας όσο και για να φύγουν από εκεί μετά την επίθεση, θέλουν οι αστυνομικοί να επιχειρήσουν να ταυτοποιήσουν κάποιο από τα μέλη της ομάδας των κουκουλοφόρων.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις