Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Καλάσνικοφ… κολλημένο και ο “νονός” είχε Άγιο! Καρέ – καρέ η μαφιόζικη ενέδρα στον Πειραιά

Καλάσνικοφ… κολλημένο και ο “νονός” είχε Άγιο! Καρέ – καρέ η μαφιόζικη ενέδρα στον Πειραιά

– Από του… Χάρου τα δόντια γλίτωσε ο πασίγνωστος “νονός της νύχτας” όταν κόλλησε το καλάσνικοφ στην δολοφονική επίθεση στον Πειραιά
– Οι Αρχές τον ερευνούσαν για τουλάχιστον τρία συμβόλαια θανάτου που εκτελέστηκαν μέσα στο 2018
– Οι “θανατηφόρες” εντολές μέσα από τις φυλακές και η εκτέλεση της φίλης του, τον περασμένο μήνα στο σπίτι της στην Κηφισιά
– Αναλυτικά τι συνέβη το βράδυ της Τρίτης στην ακτή Κονδύλη με φωτογραφίες από το σημείο

Άλλο ένα αιματηρό επεισόδιο στον ακήρυχτο πόλεμο της νύχτας σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, 30.10.2018, στο Πειραιά, όταν δυο άγνωστοι πυροβόλησαν με καλάσνικοφ ένα από τα πλέον “βαριά” ονόματα της νύχτας.

Ποιος είναι ο “νονός” στον οποίο το καλάσνικοφ φέρθηκε… καλά

Πρόκειται για τον 37χρονο Β.Ζ., ο οποίος τελικά στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς το πολυβόλο των δραστών μπλόκαρε και τελικά ο ίδιος τραυματίστηκε στα χέρια και τα πόδια, διαφεύγοντας τον κίνδυνο.

Ο Β.Ζ είναι ένα από τα πλέον γνωστά πρόσωπα μέσα στην νύχτα. Κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει πλείστες όσες φορές τις Αρχές για ληστείες και εκβιάσεις. Μάλιστα, τ’ όνομα του είχε εμπλακεί και στο “συμβόλαιο θανάτου” που φέρεται να είχε υπογράψει μέσα στις φυλακές γνωστός βαρυποινίτης, σε βάρος της πρόεδρου Πρωτοδικών Παρασκευής Καλαϊτζή.

Το συγκεκριμένο “συμβόλαιο θανάτου”, σύμφωνα με την κατάθεση που είχε δώσει εκείνη την εποχή στενή συγγενής του γνωστού βαρυποινίτη, είχε αναλάβει να εκτελέσει ο 37χρονος, χωρίς όμως ποτέ να γίνει η παραμικρή κίνηση σε βάρος της συγκεκριμένης δικαστικού.

Ωστόσο και όσον αφορά στον τελευταίο αιματηρό πόλεμο που έχει ξεσπάσει μέσα στην νύχτα, το όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου είχε πέσει στο τραπέζι των ερευνών από τους Αστυνομικούς, σε τουλάχιστον τρία “συμβόλαια θανάτου”.

Πιο συγκεκριμένα:

– Πρώτον: Σε βάρος του “νονού” της νύχτας που είχε εκτελεστεί το καλοκαίρι στο Π. Φάληρο.

– Είχε προηγηθεί η εκτέλεση στα Γλυκά Νερά του “δεξιού χεριού” του συγκεκριμένου “νονού”.

– Παράλληλα το όνομα του Β.Ζ ακούστηκε και στο πλέον ακριβοπληρωμένο “συμβόλαιο” της νύχτας, για το πιο “βαρύ” όνομα της πιάτσας. Ο λόγος για την εκτέλεση του Αρχηγού των Αρχηγών, που έγινε το περασμένο Ιανουάριο κάτω από το γραφείο της επιχείρησής του στο Χαϊδάρι.

Μάλιστα τον περασμένο μήνα είχε δολοφονηθεί στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού της στην Κηφισιά μια 33χρονη γυναίκα που έφερε το προσωνύμιο “Bella mafia”, και η οποία κατά το παρελθόν είχε στενή σχέση με τον Β.Ζ.

Η απόπειρα δολοφονίας στον Πειραιά

Το βράδυ της Τρίτης στην Ακτή Κονδύλη, ο 37χρονος επιβιβάζεται στο αυτοκίνητό του, την στιγμή που πλησιάζει από τη πλευρά του συνοδηγού ένα λευκό βαν.

Μέσα από την καμπίνα του οχήματος, ο συνοδηγός βγάζει ένα καλάσνικοφ και αρχίζει να ρίχνει κατά ριπάς εναντίον του Β.Ζ. Ξαφνικά το όπλο μπλοκάρει και ο οδηγός του βαν βάζει ταχύτητα και απομακρύνεται από το σημείο.

Το παρ ολίγον θύμα των εκτελεστών μεταφέρεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο φέροντας τραύματα στα χέρια τα πόδια και επιδερμικά τραύματα από τις σφαίρες στην κοιλιακή και θωρακική χώρα.

Οι γιατροί αμέσως τον χειρουργούν, με αποτέλεσμα ο 37χρονος να ξεφύγει τον οπουδήποτε κίνδυνο. Χθες το πρωί με δική του απαίτηση ο 37χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Φάληρο για νοσηλεία και αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Στο μεταξύ, το ίδιο βράδυ της απόπειρας, ένα χιλιόμετρο μακριά από το τόπο του περιστατικού, οι αστυνομικοί ανακαλύπτουν καμένο ένα λευκό κλεμμένο βαν και στο εσωτερικό του ένα Καλάσνικοφ. Πρόκειται για το όχημα και το όπλο των δραστών.

Δείτε στην φωτογραφία του newsit.gr το βαν που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο

Πειραιάς

Δείτε το σημείο της επίθεσης – Διακρίνεται το λευκό όχημα μέσα στο οποίο επέβαινε ο γνωστός «νονός της νύχτας».

Πειραιάς Πειραιάς Πειραιάς

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως η απόπειρα δολοφονίας έχει να κάνει με τις κινήσεις εκδίκησης στο χώρο της νύχτας, λόγω των τελευταίων “συμβολαίων θανάτου”, αλλά και την επέκταση των δραστηριοτήτων του 37χρονου στα καλά στέκια του Πειραιά, που μέχρι πρότινος τα είχε υπό τον έλεγχό του ο “νονός” της νύχτας που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στο Π. Φάληρο.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις