Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Καλλιθέα: Καρέ – καρέ η καταδίωξη του 22χρονου πιστολέρο [vid]

Καλλιθέα: Καρέ – καρέ η καταδίωξη του 22χρονου πιστολέρο [vid]

Εικόνες που κόβουν την ανάσα… Ένας 22χρονος που δεν δίστασε να ανοίξει πυρ εναντίον αστυνομικών τρέχει στους δρόμους της Καλλιθέας προσπαθώντας να διαφύγει της σύλληψης.

Από πίσω του τρέχουν δυο αστυνομικοί που προσπαθούν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο 22χρονος πέταξε ένα όπλο που είχε επάνω του και εν συνεχεία έβγαλε ένα δεύτερο και άρχισε να πυροβολεί κατά των αστυνομικών, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κάποιον.

Τελικά ο δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών. Οι εικόνες που βλέπετε προέρχονται από κάμερες ασφαλείας που εξασφάλισε το ΣΚΑΙ.

Δείτε το βίντεο

Καρέ καρέ η καταδίωξη ένοπλου άντρα στην Καλλιθέα από κάμερα ασφαλείας

Στο αποκλειστικό βίντεο του ΣΚΑΪ διακρίνονται δύο αστυνομικοί που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην Καλλιθέα, κατά ένοπλου άντρα, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει τον έλεγχο. Ολόκληρη η ιστορία στο http://www.skai.gr/news/greece/article/372034/kare-kare-i-katadioxi-enoplou-adra-stin-kallithea-apo-kamera-asfaleias/

Gepostet von SKAI.gr am Mittwoch, 25. April 2018

Τι συνέβη τα ξημερώματα στην Καλλιθέα

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης επιχείρησε να ελέγξει ύποπτο όχημα κοντά στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί είδαν άνδρα τον οποίο προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν. Ο ύποπτες άρχισε να τρέχει και πέταξε στον δρόμο ένα πιστόλι. Οι αστυνομικοί συνέχισαν την καταδίωξη και τότε ο άνδρας έβγαλε ένα δεύτερο όπλο και πυροβόλησε εναντίον τους, ευτυχώς χωρίς να τους τραυματίσει.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε και ο ένοπλος συνελήφθη.
Πηγή: skai.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις