Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Καμίνια: Φονικά τα χτυπήματα των ληστών στην ηλικιωμένη – Τι “είδε” ο ιατροδικαστής

Καμίνια: Φονικά τα χτυπήματα των ληστών στην ηλικιωμένη – Τι “είδε” ο ιατροδικαστής
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

– Η ληστεία στα Καμίνια έγινε το βράδυ της Τρίτης (20.11.2018)
– Αναζητούνται οι δύο δράστες
– Εκτιμάται ότι η 86χρονη άνοιξε την πόρτα και οι δράστες την αιφνιδίασαν, καθώς δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης

Σε ανθρωποκτονία από πρόθεση μετατρέπεται η κατηγορία για τους ληστές της άτυχης ηλικιωμένης στα Καμίνια, εφόσον συλληφθούν.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται ύστερα από τα ευρήματα του ιατροδικαστή κατά τη νεκροψία – νεκροτομή, που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (22.11.2018). Σύμφωνα πληροφορίες, η 86χρονη δέχθηκε σφοδρά χτυπήματα – κυρίως στον θώρακα- που της προκάλεσαν σοβαρές βλάβες και οδήγησαν στον θάνατο της.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. έχουν πάρει γενετικό υλικό (DNA), τόσο από σημεία του σπιτιού, όσο και από την καρέκλα, όπου έδεσαν την ηλικιωμένη οι αδίστακτοι  ληστές.

Εκτιμάται ότι η 86χρονη άνοιξε την πόρτα και οι δράστες την αιφνιδίασαν, καθώς δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης.

Καμίνια: Το χρονικό της ληστείας

Η ληστεία στα Καμίνια έγινε το βράδυ της Τρίτης (20.11.2018). Όπως έγινε σήμερα (21.11.2018) γνωστό, δύο άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της 86χρονης στην οδό Θεσσαλονίκης 66 και αφού την έδεσαν σε μια καρέκλα και τη φίμωσαν, αφαίρεσαν χρήματα και διάφορα πολύτιμα αντικείμενα.

Μετά την πράξη τους οι αδίστακτοι κακοποιοί αποχώρησαν, αφήνοντας την ηλικιωμένη γυναίκα σε κατάσταση έντονου σοκ, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα είχε για την υγεία, αλλά και τη ζωή της. Ωστόσο, η γιαγιά κατόρθωσε να χαλαρώσει τα δεσμά και να ειδοποιήσει την κόρη της. Εκείνη, κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο που την παρέλαβε.

Η 86χρονη μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου, δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις