Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Καμίνια: Φρικιαστικές καταθέσεις για τον βασανισμό 80χρονης μέχρι θανάτου

Καμίνια: Φρικιαστικές καταθέσεις για τον βασανισμό 80χρονης μέχρι θανάτου

Σοκάρουν οι περιγραφές των δραστών της ληστείας μετά φόνου της 80χρονης στα Καμίνια του Πειραιά.
Αποκαλύπτουν πώς κατάφεραν να μπουν στο σπίτι της ηλικιωμένης για να τη ληστέψουν.
Με κυνικό τρόπο εξιστόρησαν τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλαν τη γιαγιά για να τους δώσει το δήθεν κομπόδεμα.
Ο ρόλος της 39χρονης Βουλγάρας, του 44χρονου Έλληνα συντρόφου και συνεργού της, αλλά και του γείτονα της 80χρονης, ο οποίος και αναζητείται.

“Η γιαγιά δεν κάθονταν ήσυχα, φώναζε, την πατούσαμε στο θώρακα και ο … την χτυπούσε γροθιές στα πλευρά για να μαρτυρήσει που έχει χρήματα και αυτή έλεγε πως δεν έχει”.

Με αυτό τον κυνικό τρόπο, μια 39χρονη Βουλγάρα, εξιστόρησε στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής πως σκότωσε στο ξύλο, μαζί με τον 44χρονο Έλληνα συνεργό της, μια 80χρονη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμα της στα Καμίνια του Πειραιά, τον περασμένο Νοέμβρη με σκοπό να την ληστέψουν.

Το έγκλημα είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο καθώς η άτυχη γριούλα είχε βρεθεί άγρια ξυλοκοπημένη μέσα στο διαμέρισμά της από γείτονές της, αλλά και την κόρη της που είχε ανησυχήσει από την απουσία της, ενώ στη συνέχεια την είχαν μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Η 80χρονη άντεξε στα τραύματά της μέχρι και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στην ζωή, δυστυχώς κατέληξε.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή το φρικτό έγκλημα και κατάφεραν να το εξιχνιάσουν, συλλαμβάνοντας την 39χρονη Βουλγάρα και τον 40χρονο ηθικό αυτουργό της δολοφονίας, ενώ αναζητείται ο 44χρονος Έλληνας και σύντροφος της Βουλγάρας, οποίος και σκότωσε στο ξύλο, μαζί με την σύντροφο του, την άτυχη ηλικιωμένη.

Οι αστυνομικοί έπειτα από ενδελεχείς έρευνες, τόσο φυσικές όσο και εργαστηριακές, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δύο φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας, αλλά και τον ηθικό αυτουργό εν προκειμένω τον 40χρονο γείτονα της 80χρονης, ο οποίος ενημέρωσε τους δύο δράστες για τις πληροφορίες που είχε, όσον αφορά στο μεγάλο “κομπόδεμα” που πίστευε πως είχε η γιαγιά κρυμμένο στο σπίτι της.

Από κοινού οι τρεις δράστες έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους και τελικά, βραδυνές ώρες της 21/11/2018 το ζευγάρι, δηλαδή η 39χρονη Βουλγάρα μαζί με τον 44χρονο Έλληνα, χτύπησαν το κουδούνι της ανυποψίαστης γερόντισσας και όταν αυτή άνοιξε την πόρτα όρμησαν στο εσωτερικό, ακινητοποιώντας την ανήμπορη να αντιδράσει 80χρονη.

Αμέσως ο 44χρονος άρχισε να την γρονθοκοπεί, ενώ η 39χρονη την κρατούσε από τα χέρια. Η γερόντισσα τούς εκλιπαρούσε να την λυπηθούν και τούς έλεγε, παίρνοντας όρκους στον Θεό, πως δεν έχει χρήματα παρά μόνο δύο δαχτυλίδια ευτελούς, μάλιστα, αξίας.

Το σατανικό ζευγάρι, παρά τις φωνές και τα παρακάλια της 80χρονης συνέχισε να την χτυπά στο πρόσωπο, τον θώρακα και τα πλευρά, προκειμένου να τους αποκαλύψει που έχει το… κομπόδεμα που τούς είχε πει ο 40χρονος ηθικός αυτουργός και γείτονας τις γερόντισσας.

Όταν πια κατάλαβαν πως δεν υπάρχουν χρήματα, άρπαξαν τα δύο δαχτυλίδια ευτελούς αξίας και εγκατέλειψαν σε ημιθανή κατάσταση την 80χρονη, μέσα στο ισόγειο διαμέρισμά της.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις