Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Καρτέρι θανάτου σε οπαδό: Η 22χρονη που δέχτηκε επίθεση χούλιγκαν ανάμεσα στους συλληφθέντες

Καρτέρι θανάτου σε οπαδό: Η 22χρονη που δέχτηκε επίθεση χούλιγκαν ανάμεσα στους συλληφθέντες

Εξελίξεις στην υπόθεση με την επίθεση που σχεδίαζαν να κάνουν οπαδοί, κατά τα φαινόμενα του Παναθηναϊκού, σε οπαδό του Ολυμπιακού. Σχεδίαζαν να του στήσουν… καρτέρι θανάτου στο Περιστέρι, αλλά συνελήφθησαν από τους άνδρες του τμήματος Αθλητικής Βίας. Ανάμεσά τους και η 22χρονη οπαδός του Παναθηναϊκού που πρόσφατα είχε και η ίδια δεχτεί επίθεση.

Ακόμη ένα ραντεβού θανάτου, το οποίο όμως, με παρέμβαση των αστυνομικών του τμήματος Αθλητικής Βίας δεν έγινε ποτέ, φαίνεται πως προγραμμάτιζαν οπαδοί. Ακόμη μια «συνάντηση» χούλιγκαν που δεν αποκλείεται να είχε απρόβλεπτες συνέπειες.

Το βράδυ της Κυριακής έγινε γνωστό ότι στα χέρια των αρχών βρέθηκαν πέντε άτομα, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, το οποίο είχε προορισμό το Περιστέρι. Οι πέντε συλληφθέντες φαίνεται πως ξεκίνησαν από το Ίλιον και σχεδίαζαν επίθεση σε οπαδό του Ολυμπιακού.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το αυτοκίνητο με τους πέντε οπαδούς και, όπως είχε αναφέρει από χθες το newsit.gr, δεν αποκλείεται να έφτασαν στα ίχνη του μέσα από παρακολούθηση προσώπου που είχε απασχολήσει πρόσφατα την επικαιρότητα, σε άλλο περιστατικό οπαδικής βίας.

Όπως επιβεβαιώθηκε από αστυνομικές πηγές, ανάμεσα στους πέντε συλληφθέντες ήταν και η 22χρονη οπαδός του Παναθηναϊκού, που πριν από μερικές εβδομάδες είχε πέσει θύμα άγριας επίθεσης από οπαδούς του Ολυμπιακού στο Ίλιον. Ήταν κι εκείνη στο αυτοκίνητο με τους άλλους οπαδούς που σχεδίαζαν επίθεση σε οπαδό των «ερυθρολεύκων». Πληροφορίες αναφέρουν πως το συγκεκριμένο άτομο που ήταν ο στόχος των συλληφθέντων, φέρεται να συμμετείχε στην επίθεση που είχε δεχτεί η 22χρονη.

Από την έρευνα των αστυνομικών, στην κατοχή των πέντε συλληφθέντων βρέθηκαν κουκούλες full face, διακριτικά του Παναθηναϊκού, γάντια, μαχαίρι, ένας… υδραυλικός κάβουρας, σφυριά, λοστός, «γαλλικό» κλειδί.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις