Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κασιδιάρης: Ο «μικρός φύρερ» που γύρισε την πλάτη στον Μιχαλολιάκο (video)

Κασιδιάρης
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Βίοι παράλληλοι, γεμάτοι μίσος, ρατσισμό και φθόνο για τη δημοκρατία. Τους έζησαν επί χρόνια ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Κάποια στιγμή ο αρχηγός και το νούμερο 2 της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή τα… έσπασαν, συνειδητοποιώντας ότι η εξαφάνιση του ενός ήταν προϋπόθεση για την κυριαρχία του άλλου, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega.

Νίκος Μιχαλολιάκος – Ηλίας Κασιδιάρης: Το νούμερο 1 και το νούμερο 2 της εγκληματικής οργάνωσης

Ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο. «Δίπλα μου έχω το συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος και θα αναλάβει την ιδεολογία.»

Ήταν το νούμερο δυο της οργάνωσης. Έχαιρε της απόλυτης εμπιστοσύνης του Νίκου Μιχαλολιάκου ο οποίος όπου κι αν πήγαινε τον έπαιρνε πάντα μαζί του.

Click4more: Χρυσή Αυγή: Αυτή είναι βήμα βήμα η διαδικασία μέχρι την φυλάκιση των καταδικασθέντων

Η στοιχειοθέτηση της εγκληματικής οργάνωσης μετά τη δολοφονία Φύσσα και τα εγκλήματα στα οποία είχαν εμπλακεί ως διευθυντικά της εγκληματικής οργάνωσης σήμανε και την αντίστροφη μέτρηση στη σχέση τους.

Με τη δίκη να πλησιάζει και ο δρόμος για τη φυλακή να στρώνεται για τους χρυσαυγίτες, ένα ένα τα πρωτοκλασάτα στελέχη γυρνούν την πλάτη στον άλλοτε πανίσχυρο αρχηγό τους. Έχουν απομέινει οι δυο τους να κάνουν προεκλογικό αγώνα για τις Δημοτικές εκλογές.

Κασιδιάρης

Ο Κασιδιάρης που είχε… βλέψεις

Οι εκλογές του Ιουνίου του 2019 και η ηχηρή αποτυχία της ΧΑ να μπει στη Βουλή άρχισε να ξυπνά πλέον τα αρχηγικά ένστικτα του Ηλία Κασιδιάρη. Ένστικτα που δεν τα έχασε ούτε την περίοδο της που το νεοφασιστικό κόμμα ήταν στην Βουλή.

Ο Κασιδιάρης όμως είχε ήδη βγει από το κάδρο από την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών με τον Νίκο Μιχαλολιάκο να δείχνει απελπιστικά μόνος στο κάδρο.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης παρά τις φήμες παραμένει στο κόμμα, με την ελπίδα ότι ο Μιχαλολιάκος θα του παραδώσει το δακτυλίδι της ηγεσίας. Λίγους μήνες μετά ο μικρός φύρερ ανοίγει τα φτερά του και επιβεβαιώνει τη φήμη ότι φτιάχνει δικό του κόμμα.

Click4more: Μιχαλολιάκος: Παραληρηματικός και… υπερήφανος στην πρώτη του αντίδραση

Ο Μιχαλολιάκος θα απαντήσει μέσω της κόρης του Ουρανίας η οποία ανεξαρτητοποιείται από το συνδυασμό Κασιδιάρη στο Δήμο της Αθήνας.

Ο Επίδοξος Αρχηγός βλέποντας την καταδίκη της ΧΑ σε εγκληματική οργάνωση ψάχνει πολιτική στέγη. Ιδρύει δικό του κόμμα και στο πρόγραμμά του δεν είναι άλλο από το κυνήγι των εχθρών της πατρίδας.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί πάντα να ελπίζει μέσα από τη φυλακή για την πολιτική του σταδιοδρομία και την άνοδο του κόμματός του.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: Mega
Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις