Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Καταδίωξη διαρρηκτών στο Κορωπί, ανατροπή, κυκλοφοριακό κομφούζιο και συλλήψεις

Καταδίωξη διαρρηκτών στο Κορωπί, ανατροπή, κυκλοφοριακό κομφούζιο και συλλήψεις
Φωτογραφία alphafreepress.gr

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν Κορωπί.
Περιπολικό καταδίωξε ύποπτους διαρρήκτες!
Η καταδίωξη σταμάτησε όταν το αυτοκίνητό τους ανατράπηκε αφού έπεσε πάνω σε σταματημένα αυτοκίνητα.
Κυκλοφοριακό χάος στην Κορωπίου – Αεροδρομίου και… πέντε συλλήψεις!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι οδηγοί κινούνταν, το μεσημέρι της Παρασκευής (20.12.2019), η λεωφόρο Κορωπίου – Αεροδρομίου, στο Κορωπί. Είδαν έναν περιπολικό να καταδιώκει αυτοκίνητο, το οποίο τελικά ανατράπηκε, αφού πρώτα έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα σε φανάρι!

Η καταδίωξη κράτησε αρκετή ώρα και σταμάτησε όταν το αυτοκίνητο των υπόπτων ανατράπηκε με αποτέλεσμα ο ένας απ’ αυτούς να τραυματιστεί ελαφρά και οι αστυνομικοί να τους συλλάβουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν περιπολικό αντιλήφθηκε το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα, που λίγη ώρα νωρίτερα είχαν κάνει διάρρηξη στην περιοχή.

Η καταδίωξη ξεκίνησε στη λεωφόρο Κορωπίου. Το αυτοκίνητό τους μπήκε στη λεωφόρο Κορωπίου – Αεροδρομίου, με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.

Στο ύψος της οδού Αγίων Αναργύρων, όμως, το αυτοκίνητο των διαρρηκτών ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε. Όταν ο οδηγός του έστριψε στην Αγίων Αναργύρων, έπεσε με ταχύτητα σε άλλα οχήματα που ήταν σταματημένα σε φανάρι! Μάλιστα, ο ένας από τους δράστες επιχείρησε να μπει σε ταξί για να διαφύγει, αλλά ο ταξιτζής πάτησε… γκάζι κι έφυγε.

Αποτέλεσμα της ανατροπής ήταν ο ένας από τους επιβαίνοντες να τραυματιστεί ελαφρά. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στους πέντε Ρομά που επέβαιναν στο αυτοκίνητο που καταδίωξε το περιπολικό.

Λόγω της ανατροπής προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος στη λεωφόρο Κορωπίου – Αεροδρομίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις