Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Καταδρομική επίθεση από κουκουλοφόρους στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας! “Ομορφιές” και στα Εξάρχεια

Εξάρχεια
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Νύχτα γεμάτη ένταση και επεισόδια για ακόμη μία νύχτα. Και μάλιστα αυτή τη φορά σε… διπλό μέτωπο και όχι μόνο στα Εξάρχεια.

Περίπου είκοσι άτομα, που φορούσαν κουκούλες, πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας. Το κτίριο βρίσκεται στην οδό Ριανκούρ. Είχαμε όμως και τα… γνωστά επεισόδια στα Εξάρχεια.

Η καταδρομική στην Λουίζης Ριανκούρ

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες έσπασαν τζάμια και προκάλεσαν φθορές στην είσοδο του κτιρίου. Στην συνέχεια πέταξαν φέϊγ βολάν και τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Επίσης, προχθές το βράδυ, άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου κτιρίου στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, όπου στεγάζεται, μεταξύ άλλων, συμβολαιογραφείο, ενώ στη συνέχεια έβαλαν φωτιά.

Βόμβες μολότοφ στα Εξάρχεια

Επιπρόσθετα, αλλεπάλληλες επιθέσεις με βόμβες εναντίον αστυνομικών δυνάμεων πραγματοποίησαν τα ξημερώματα νεαρά άτομα στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Πιο συγκεκριμένα, τα άτομα αυτά, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έκαναν επιθέσεις από τις 2:30 έως τις 4:00 εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα. Σημειώνεται, ότι δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ δεν έγιναν προσαγωγές.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις