Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Καταγγέλλουν ομοφοβική επίθεση από αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας!

Καταγγέλλουν ομοφοβική επίθεση από αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας!

Θύμα βίαιης ομοφοβικής επίθεσης από άνδρες των ΜΑΤ καταγγέλλει ότι έπεσε το βράδυ της Πέμπτης, ο συνιδιοκτήτης του περιοδικού “antivirus”, ενώ περπατούσε μαζί με τον σύντροφό του, κοντά στο αρχαιολογικό μουσείο.

Καταγγέλλουν ότι έξω από το μουσείο ήταν μία κλούβα των ΜΑΤ με δύο φρουρούς. Ενώ το ζευγάρι προχωρούσε, ο ένας από τους δύο αστυνομικούς άρχισε να μιλάει προσβλητικά για εκείνο.

“Τον ακούσαμε που έλεγε (στο τηλέφωνο): Περνάνε κάτι παλικάρια άλλο πράγμα! Δεν είχαμε καταλάβει ότι το έλεγε για εμάς. Στη συνέχεια, ακούσαμε που έλεγε: Άντρακλες είναι! Εκείνη τη στιγμή σταματήσαμε και ρώτησα εγώ: Σε εμάς αναφέρεστε;” λέει ο συνιδιοκτήτης του περιοδικού, ο οποίος καταγγέλλει, ότι στη συνέχεια του επιτέθηκε ο ένας από τους αστυνομικούς.

“Με πλησίασε απειλητικά και μου είπε: Ναι, υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Του λέω: Αν αναφέρεστε σε εμάς, προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Με κουτούλησε με πολλή δύναμη. Εγώ έφυγα πίσω και χτύπησα τον σύντροφό μου στο κεφάλι… ” περιγράφει ο ίδιος.

Η καταγγελία έχει ήδη ανατεθεί στην υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων σωμάτων ασφαλείας και σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, είναι υπό διερεύνηση, υπό την εποπτεία εισαγγελικού λειτουργού.

Πάντως, οι δύο άνδρες, αναγνώρισαν τον έναν από τους δύο αστυνομικούς, όταν πήγαν στο τμήμα και ζητούν την τιμωρία τους.

Πηγή: ΑΝΤ1

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις