Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Καθηλώνει η δραματική ιστορία πίσω από τη διάρρηξη στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου

Καθηλώνει η δραματική ιστορία πίσω από τη διάρρηξη στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου

Οι δύο συλλήψεις της αστυνομίας φέρνουν στο επίκεντρο το άγνωστο δράμα του ενός. Ενός νεαρού που γνώρισε στην παιδική του ηλικία, την πιο σκληρή όψη της ζωής. Η διάρρηξη στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου έχει βαθιές ρίζες με σκοτεινά μυστικά…

Η ιστορία ζωής του νεαρού που συνελήφθη ξεκίνησε με μια φρικτή κακοποίηση που τον έστειλε σε ίδρυμα. Όπως μετέδωσε η εκπομπή T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Αlpha, το παιδί προσέγγισαν αρχικά μια πασίγνωστη βουλευτής της ΝΔ και ένας δημοφιλής ηθοποιός, πριν τελικά υιοθετηθεί στα 12 από το ζευγάρι δικηγόρων. Οι πληγές του παρελθόντος από τους βιολογικούς του γονείς, έμειναν ανεξίτηλα χαραγμένες μέσα του.

Στην ίδια γειτονιά είχε συλληφθεί στο παρελθόν και οδηγήθηκε στις φυλακές του Αυλώνα. Εκεί κατάφερε με μεθοδικό διάβασμα να περάσει στο πανεπιστήμιο. Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους και ο ίδιος υποσχέθηκε να αφοσιωθεί στα μαθήματά του. Σύμφωνα με την αστυνομία όμως, η παραβατική του συμπεριφορά το επόμενο διάστημα συνεχίστηκε, με τα δακτυλικά του αποτυπώματα να εντοπίζονται στα γραφεία της πολυκατοικίας που χτύπησε.

Click4more: Εικόνες σοκ στην πολυκατοικία του Τσακαλώτου – Μπούκαραν διαρρήκτες σε γραφεία διαλύοντας τις κάσες

Τόσο ο ίδιος όσο και ο συνεργός του, στο χτύπημα, που επίσης συνελήφθη, χαρακτηρίζονται από την αστυνομία σεσημασμένοι. Οι κατηγορούμενοι εκτός από το γραφείο του πρώην υπουργού Οικονομικών είχαν τρυπώσει και σε άλλα γραφεία που βρίσκονται στην ίδια πολυκατοικία. Μάλιστα είχαν προκαλέσει πολλές ζημιές, αφού χρησιμοποίησαν βαριοπούλες με τις οποίες είχαν ξεκολλήσει ακόμα και τα πλαίσια από τις πόρτες.

Η δικηγόρος που τον είχε υιοθετήσει σχολίασε την εξέλιξη με μια ανάρτηση στο διαδίκτυο που βλέπετε παρακάτω. «Ανάμεσα στα πρεζάκια, το έγκλημα, τους έξαλλους πανίσχυρους εχθρούς του, τους πάμπολλους κακοποιητές που τόσο πολύ φοβάται, θα έχει πάντα ένα ντουλάπι να κρύβει τα ποιήματά του» τονίζει μεταξύ άλλων…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha…

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις