Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Κέρκυρα: “Με κακοποίησε, με βιντεοσκοπούσε και απειλούσε να με σκοτώσει” λέει η 34χρονη για το “τέρας του Κάβου” (video)

Κέρκυρα: “Με κακοποίησε, με βιντεοσκοπούσε και απειλούσε να με σκοτώσει” λέει η 34χρονη για το “τέρας του Κάβου” (video)

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της επίθεσης από τον αποκαλούμενο “δράκο του Κάβου” στην Κέρκυρα αποκαλύπτει η 34χρονη γυναίκα στην κατάθεσή της στην αστυνομία. Αποσπάσματα έφερε στο φως η εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η γυναίκα περιγράφει στην κατάθεσή της την περιπέτεια που έζησε στα χέρια του 47χρονου στην Κέρκυρα, ο οποίος έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης για βιασμούς. Το “Μαζί σου” και η Τατιάνα Στεφανίδου, αποκαλύπτει τον εφιάλτη που έζησε η 34χρονη στα χέρια του λεγόμενου και “τέρατος του Κάβου”, με τα λόγια της ίδιας της γυναίκας:

“Με χτύπησε, με κακοποίησε άγρια, με βιντεοσκοπούσε και με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει” υποστηρίζει στην κατάθεσή της η 34χρονη για την επίθεση του δέχτηκε.  

Μιλώντας στους αστυνομικούς, η μαρτυρία της σοκάρει. Ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο σπίτι που διέμενε με τον σύντροφό της το απόγευμα της 4ης Μαΐου.

“Κατάλαβα ποιός είναι, επειδή είναι φίλος με τον σύντροφό μου στο Facebook. Εγώ δεν ήθελα αυτόν άνδρα στο σπίτι μου, επειδή έμαθα ότι στο παρελθόν είχε βιάσει δύο Αγγλίδες…”, λέει και συνεχίζει:

“Κοιμόμουν και ξαφνικά ξύπνησα. Διαπίστωσα ότι ο σύντροφός μου λείπει. Τότε κάποιος χτύπησε την πόρτα και είδα τον κατηγορούμενο. Μετά έφυγε για να επιστρέψει. Ισχυρίστηκε ότι ο φίλος μου είχε βγει και είχε πιει και έπρεπε να πάμε να τον πάρουμε. Περπατούσαμε αρκετή ώρα και με πήγαινε από χωματόδρομο. Φοβήθηκα” και κάπου εκεί ξεκινά ο εφιάλτης της 34χρονης.

“Με έπιασε από τα μαλλιά και με χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι” λέει στην κατάθεσή της για την αρχή της επίθεσης από τον 47χρονο. Περιγράφει ακόμα ότι κοιμήθηκαν στο ύπαιθρο σε μία καλύβα και την επομένη ο κατηγορούμενος τη βίασε.

Παρακολουθήστε τη συγκλονιστική κατάθεση της 34χρονης μέσα από την εκπομπή “Μαζί σου”: 

Μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου” ο δικηγόρος του 47χρονου μετέφερε την άποψη του κατηγορουμένου, πως είναι αθώος για όσα καταγγέλλονται από την 34χρονη σε βάρος του.

Όπως ισχυρίζεται ο 47χρονος, η ερωτική πράξη ήταν συναινετική και ότι διώκεται, τόσο από τα ελληνικά όσο και από τα βρετανικά ΜΜΕ, για το παρελθόν του.

 “Εξέτισε την ποινή του και προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή” κατέληξε ο δικηγόρος του 47χρονου για τον πελάτη του. 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις