Τετάρτη, 17 Απρ.
23oC Αθήνα

Κέρκυρα: Προκλητικός ο παιδοκτόνος! “Δεν ήθελα να την σκοτώσω, έπρεπε κάποιος να με σταματήσει” [video]

Κέρκυρα: Προκλητικός ο παιδοκτόνος! “Δεν ήθελα να την σκοτώσω, έπρεπε κάποιος να με σταματήσει” [video]

Σοκάρει το βούλευμα για τον παιδοκτόνο στην Κέρκυρα.
Την χτυπούσε ξανά και ξανά με τον λοστό ώσπου την συνέθλιψε.
Η 29χρονη Αντζελίνα είχε πάει για να του ευχηθεί καλή χρονιά.
Την έθαψε στην αυλή του σπιτιού.
Προκλητικά τώρα δηλώνει πως… κάποιος έπρεπε να τον σταματήσει.

Σοκαριστικό είναι το βούλευμα για τον “πατέρα” στην Κέρκυρα που σκότωσε την 29χρονη κόρη του που πριν από έναν χρόνο και την έθαψε στην αυλή, επειδή δεν ενέκρινε την σχέση της.

Το βούλευμα αναφέρει πως εκείνη την ημέρα η Αντζελίνα επισκέφθηκε τον πατέρα της για να του ευχηθεί καλή χρονιά. Πριν προλάβει να πει οτιδήποτε 0 53χρονος άρχισε με έναν λοστό να την χτυπά απανωτά!

Το κορίτσι προσπάθησε να βγει έξω και να ζητήσει βοήθεια, ωστόσο ο πατέρας την πρόλαβε, την ακινητοποίησε και την “έλιωσε” στα χτυπήματα με τον λοστό συνθλίβοντάς την.

Το βούλευμα αναφέρει πως ο φονιάς ήταν σε ψυχολογική και διανοητική κατάσταση που του επέτρεπε να ξέρει ακριβώς τι κάνει.

Στην συνέχεια την έθαψε στην αυλή του σπιτιού και έκαψε τα ρούχα της, προσπαθώντας παράλληλα να εξαφανίσει τα όποια ίχνη.

“Δε έπρεπε να γίνει, έπρεπε κάποιος να με σταματήσει”

Δηλώνοντας μετανιωμένος τώρα ο πατέρας προκλητικά δηλώνει στο Star πως… έπρεπε κάποιος να τον σταματήσει!

“Δεν έπρεπε να γίνει αυτό, έπρεπε κάποιος να με σταματήσει. Ήμουν σε άλλο κόσμο, δεν ήμουν εγώ” δηλώνει.

Την πίεζε και η κοπέλα είχε αποτανθεί στους αστυνομικούς

Έναν χρόνο πριν συνθλίψει το κεφάλι της κόρης του με τον λοστό η 29χρονη είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, όπως επιβεβαιώνει ο δικηγόρος του.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ο 53χρονος εμφανίστηκε στο επαγγελματικό σχολείο που φοιτούσε η κοπέλα και προσπάθησε με βία να την πάρει μαζί του.

Η κοπέλα κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ο πατέρα της παρεμβαίνει συνεχώς στην προσωπική της ζωή παρά την ηλικία της. «Ήθελε με τη βία να την βάλει στο αυτοκίνητο και να αναχωρήσουν. Εκείνη αντιδρούσε, δεν συμφωνούσε.

Και τότε ο διευθυντής του σχολείου την παρέπεμψε σε κοινωνική λειτουργό, η οποία στη συνέχεια την έστειλε απευθείας στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου καταγράφηκε το συμβάν», δήλωσε τότε ο δικηγόρος του 53χρονου, Βασίλης Νουλέζας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στις 31/1/2018 ο 53χρονος εμφανίστηκε στο τμήμα για να ενημερωθεί για την καταγγελία της κόρης του ενώ φέρεται να δήλωσε ότι δεν θα επαναληφθεί παρόμοια συμπεριφορά.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις