Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Κηφισιά: Η μεζονέτα του αίματος! Έτσι πυροβολήθηκε ο Αλέξανδρος Σταματιάδης – Συγκλονίζει ο γιος του

Αλέξανδρος Σταματιάδης Κηφισιά

– Αδίστακτοι και αποφασισμένοι να σκοτώσουν οι ληστές που μετέτρεψαν την μεζονέτα στην Κηφισιά σε σκηνικό ταινίας τρόμου
– Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης πάλεψε για να προσπατεύσει την οικογένειά του και τελικά δέχθηκε δύο πυροβολισμούς στην πλάτη
– Το ίδιο γενναία εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή
– Συγκλονίζει η μαρτυρία του 18χρονου γιου του, ο οποίος ανήρτησε μια προσευχή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook
– “Αντίκρισα τη μητέρα μου μέσα στα αίματα να κρατά τον πατέρα μου, ο οποίος ήταν πεσμένος στο δάπεδο, μέσα σε μια λίμνη αίματος”
– “Μη φωνάζεις μ@ρή! Κάτσε κάτω” έλεγαν στα ελληνικά οι ληστές στην σύζυγό του

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης δέχθηκε δολοφονική επίθεση μέσα στην μεζονέτα του στην Κηφισιά, τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, 02.04.2018. Δίνει γενναία μάχη για την ζωή του από την πρώτη στιγμή, όμως τον δικό τους Γολγοθά ζουν και οι δικοί του άνθρωποι. Ο λόγος για την σύζυγο και τον γιο του 52χρονου επιχειρηματία, που είδε τον πατέρα του μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Έζησαν δραματικές στιγμές μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Είδαν τον δικό τους άνθρωπο να πέφτει βαριά τραυματισμένος από τις σφαίρες που εξαπέλυσαν εναντίον του οι δυο ληστές. Κι έχουν περιγράψει τα πάντα στους Αστυνομικούς…

Έτσι μπήκαν στην μεζονέτα στην Κηφισιά οι αδίστακτοι ληστές

Σύμφωνα με την ολοκληρωμένη εικόνα που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, έπειτα από τις πρώτες συζητήσεις που είχαν με το γιο και την σύζυγο του επιχειρηματία, που δίνει μάχη στο Νοσοκομείο για να κρατηθεί στην ζωή, προκύπτουν τα εξής:

Οι δυο κακοποιοί είχαν μπει στο σπίτι στην Κηφισιά αποφασισμένοι να φύγουν έχοντας στην τσέπη τους χρήματα και κοσμήματα.

Όπως διαπιστώθηκε, οι αδίστακτοι κακοποιοί μπήκαν στη μεζονέτα από την κεντρική πόρτα, αφού πρώτα την διέρρηξαν. Μια πόρτα η οποία, άλλωστε, δεν ήταν ασφαλείας.

Πρώτα έψαξαν το ισόγειο της μεζονέτας, χωρίς να βρουν κάτι. Έψαξαν ακόμα και στο γραφείο του Α. Σταματιάδη. Έπειτα, αποφάσισαν να ανεβούν στον επόμενο όροφο όπου και βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού. Εκεί, πλέον, στην κρεβατοκάμαρα ο Αλέξανδρος Σταματιάδης τους αντιλήφθηκε. Ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσουν τρεις φορές. Δύο από αυτές ήταν σχεδόν εξ’ επαφής στην πλάτη!

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης με δύο σφαίρες και η σύζυγός του σε κατάσταση σοκ

Κηφισιά πυροβολισμοί σπίτι επιχειρηματίας ληστεία

Εκείνη την στιγμή και σύμφωνα με τα όσα είπε η σύζυγος του επιχειρηματία στους Αστυνομικούς, η ίδια άρχισε να ουρλιάζει από τον τρόμο της! Τότε, ο ένας από τους δράστες γύρισε προς το μέρος της και της είπε σε άπταιστα Ελληνικά: “Μη φωνάζεις μωρή! Κάτσε κάτω, κάτσε κάτω, κάνε αυτό που σου λέμε“.

Click4more: Ήθελαν όμηρο τον Αλέξανδρο Σταματιάδη οι ληστές!

Όταν πια οι αδίστακτοι κακοποιοί είχαν κάνει το κακό και είχαν πυροβολήσει τον γνωστό επιχειρηματία, η σύζυγός του τον πήρε αγκαλιά μέσα στα αίματα όπως ήταν. Άρχισε να ουρλιάζει καλώντας σε βοήθεια. Φώναζε τα ονόματα του 18χρονου γιου της, ο οποίος εκείνη την ώρα κοιμόταν στην σοφίτα. Αλλά και εκείνο της οικιακής βοηθού που επίσης κοιμόταν στο υπόγειο της μεζονέτας.

Ο γιος του Αλέξανδρου Σταματιάδη, είπε στους αστυνομικούς για τις δραματικές στιγμές που έζησε μέσα στο ίδιο του το σπίτι: “Ξαφνικά άκουσα την μητέρα μου να ουρλιάζει, να καλεί σε βοήθεια και να φωνάζει το όνομά μου.

Πετάχτηκα από το κρεβάτι μου και κατέβηκα τρέχοντας τις σκάλες προς το δωμάτιο των γονιών μου. Αντίκρισα τη μητέρα μου μέσα στα αίματα να κρατά τον πατέρα μου, ο οποίος ήταν πεσμένος στο δάπεδο, μέσα σε μια λίμνη αίματος”.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις