Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κηφισιά: Ο ληστής ήταν σωφρονιστικός υπάλληλος – Το σατανικό σχέδιο με την ταυτότητα αστυνομικού

Κηφισιά: Ο ληστής ήταν σωφρονιστικός υπάλληλος – Το σατανικό σχέδιο με την ταυτότητα αστυνομικού

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την ληστεία που έγινε στο σπίτι επιχειρηματία στην Κηφισιά από τρία άτομα που προσποιήθηκαν ότι είναι αστυνομικοί.

Ένας εκ των δραστών αποδείχθηκε ότι είναι σωφρονιστικός υπάλληλος σε αργία, ενώ γιος του επιχειρηματία κάνει λόγο για αδίστακτους ληστές.

«Είπαν ότι είναι αστυνομικοί και ερευνούν οικονομικά εγκλήματα. Ο ένας που σωφρονιστικός υπάλληλος σε αργία απασχολούσε τον πατέρα μου και οι άλλοι δύο έκαναν την υποτιθέμενη έρευνα και έκαναν κλοπές». 

Το θράσος των δραστών ήταν τέτοιο που πήραν τηλέφωνο τον ίδιο και του είπαν να έρθει στο σπίτι του πατέρα του την ώρα που έκαναν τη ληστεία. «Όταν τον ρώτησα τον πατέρα μου αν είχαν δεσμεύσει κάποιον υπολογιστή από τον σπίτι και πήρα αρνητική απάντηση, ήταν ένα στοιχείο που έδειχνε ότι δεν είχαν σχέση με την οικονομική αστυνομία».

Click4more: Κηφισιά: Προσποιήθηκαν ότι είναι αστυνομικοί και ξάφρισαν επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του – Τρεις συλλήψεις

Η υποκριτική τους ικανότητα ήταν τέτοια που κατάφεραν να παραπλανήσουν και τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σπίτι. «Ο Έλληνας τους συστήθηκε ως αστυνομικός, τους έδειξε μια ταυτότητα και πείστηκαν οι άνδρες της ΔΙΑΣ ότι ήταν άνθρωπος της υπηρεσίας», λέει ο γιος του θύματος.

Να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων έχει βρεθεί και γίνεται έρευνα για τις διασυνδέσεις του σωφρονιστικού υπαλλήλου με πρόσωπα που έχουν απασχολήσει τις αρχές.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις