Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Οργισμένη δήλωση για τους «τραμπούκους και τους πολιτικούς υποστηρικτές τους» (video)

Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Την πρώτη του δήλωση για την επίθεση που σημειώθηκε έξω από το σπίτι του έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε στους δημοσιογράφους λίγα μέτρα από το σημείο της επίθεσης, χρησιμοποιοώντας «σκληρή» γλώσσα για τους δράστες της επίθεσης, αλλά και για όσους διαχρονικά «τους υποστηρίζουν», όπως χαρακτηριστικά είπε με νόημα.

click4more: Μπογδάνος: Tα κόμματα καταδικάζουν τη διπλή εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του

Αναλυτικά είπε ο βουλευτής της ΝΔ: «Οι τραμπούκοι εχθροί της φιλελεύθερης Δημοκρατίας για άλλη μια φορά έκρυψαν τα άνανδρα πρόσωπά τους πίσω από θρασύδειλες επιθέσεις. Όχι μόνο απέναντι στους αντιπάλους τους, αλλά απέναντι και στις οικογένειές μας. Δεν θα νικήσουν και δεν θα φοβίσουν. Ούτε αυτοί, αλλά ούτε και οι διαχρονικοί πολιτικοί υποστηρικτές τους».

Δείτε την δήλωση που έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Το χρονικό της επίθεσης

Στόχος επίθεσης έγινε το βράδυ της Τρίτης, 02.02.2021, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για διπλό εμπρηστικό «χτύπημα» (σ.σ. βρέθηκαν μπουκάλια ενώ υπάρχουν αναφορά και για γκαζάκια) στο σπίτι όπου διαμένει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην Κηφισιά, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στην είσοδο.

Δείτε τις εικόνες του newsit.gr από το σημείο

Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Στην συνέχεια «στόχος» έγινε και το αυτοκίνητό του, το οποίο το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, ενώ ακόμη υπάρχουν πληροφορίες για υλικές ζημιές και σε δεύτερο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της συζύγου του δημοσιογράφου.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη ή των δραστών. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα άνδρες του ΤΕΕΜ (σ.σ. Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών) οι οποίοι και συνέλεξαν υπολείμματα για περαιτέρω ανάλυση.

Ευτυχώς δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ
Φωτογραφίες: newsit.gr / Intime.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις