Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κόρινθος: «Φρούριο» τα δικαστήρια για τους 33 συλληφθέντες κακοποιούς που τρομοκρατούσαν την περιοχή

Κόρινθος: «Φρούριο» τα δικαστήρια για τους 33 συλληφθέντες κακοποιούς που τρομοκρατούσαν την περιοχή

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου 33 άτομα προκειμένου να απολογηθούν. Συνελήφθησαν σε ευρείας κλίμακας αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξαμίλια Κορινθίας.

Σε βάρος των 33 σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών. Παράλληλα, τρεις από αυτούς κατηγορούνται και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, όπως αναφέρει το Korinthostv.

Το εγκληματικό δίκτυο που εξαρθρώθηκε αποτελείτο από τέσσερις εγκληματικές οργανώσεις, τα μέλη των οποίων δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Click4more: Κορινθία: «Ξεδόντιασαν» 4 εγκληματικές οργανώσεις που έσπερναν τον θάνατο – 33 οι συλλήψεις (pic)

Μάλιστα, κατά την διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε στα Εξαμίλια και στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί από την Κορινθία, την Αττική, την Αργολίδα, την Αρκαδία, την Λακωνία και την Μεσσηνία συνελήφθησαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, 33 ενεργά μέλη του εγκληματικού δικτύου.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν 21 άνδρες, ηλικίας από 22 έως 55 ετών και 12 γυναίκες, ηλικίας από 19 έως 44 ετών.

Στη διάρκεια των ερευνών της ΕΛΑΣ, κατασχέθηκαν, πάνω από 700 γραμμάρια ηρωίνης και 60 γραμμάρια κοκαΐνης, 18.000 ευρώ, 2 κυνηγετικά όπλα, οχήματα κ.ά.

Σε προγενέστερο χρόνο είχαν κατασχεθεί, μεταξύ άλλων, πάνω από 17 κιλά ηρωίνης και 200 γραμμάρια κοκαΐνης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις