Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κουκάκι: “Φύγετε ρε μ@@κες”! Νέα βίντεο με τους μπαχαλάκηδες!

Κουκάκι
Φωτογραφία από: Youtube

Δεν είναι μόνο οι εικόνες από τις σοκαριστικές επιθέσεις των αντιεξουσιαστών, εναντίον αστυνομικών στο Κουκάκι. Είναι και τα όσα… λένε. Δείτε τα νέα βίντεο.

“Σπίτι μας”. Έτσι χαρακτηρίζουν οι μπαχαλάκηδες το κτίριο της οδού Παναιτωλίου, στο Κουκάκι, που ανακατέλαβαν μετά την εκκένωσή του από τις αστυνομικές Αρχές.

Είναι το βράδυ του Σαββάτου, 11.01.2020, με τις εικόνες από τις εξαιρετικά βίαιες, σχεδόν δολοφονικές επιθέσεις τους εναντίον των αστυνομικών, με τσιμεντόλιθους και κάθε είδους πολεμοφόδια, να προκαλούν σοκ.

Click4more: Ελεύθεροι οι 20 συλληφθέντες για τα άγρια επεισόδια στο Κουκάκι – Συνθήματα κατά αστυνομίας και Χρυσοχοΐδη

Ο Εισαγγελέας είδε… μόνο πλημμελήματα με τους 20 εκ των 21 συλληφθέντων να δικάζονται (σ.σ. κάποιοι απόψε, Δευτέρα 13.01.2020) ωστόσο εκτός από τις απίστευτες σκηνές βίας, σοκ προκαλεί και η στάση των αντιεξουσιαστών, που δείχνουν να θεωρούν… τσιφλίκι τους τα κτίρια, απαιτώντας από τους αστυνομικούς να φύγουν.

Μπαχαλάκηδες με… οικονομικές ευαισθησίες

Δείχνουν, μάλιστα, να… νοιάζονται και για τα οικονομικά της χώρας, αφού κάποια στιγμή σε ένα από τα νέα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας ακούγεται ένας να κατηγορεί τους αστυνομικούς πως “έχουν χαλάσει 300.000 ευρώ”!

Click4more: Σοκαριστική βία κατά της αστυνομίας στο Κουκακι! Βίντεο ντοκουμέντο

“Ρε μ…ς έχετε χαλάσει 300.000 ευρώ. Φύγετε από ‘δω. Είναι το σπίτι μας. Τι δεν καταλαβαίνετε; Φύγετε. Θέλουμε να ζήσουμε”…

Δείτε τα νέα βίντεο από τα επεισόδια στο Κουκάκι

Φωτογραφίες: YouTube.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις