Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κρήτη: Έκανε αρρωστημένα πράγματα σε 14χρονο και… τα βιντεοσκοπούσε!

Κρήτη: Έκανε αρρωστημένα πράγματα σε 14χρονο και… τα βιντεοσκοπούσε!

Στη σύλληψη ενός 31χρονου άνδρα προχώρησαν χθες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου στα Χανιά, για αποπλάνηση παιδιού και πορνογραφία ανηλίκων.

Στο σπίτι του 31χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και διάφορα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης, με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, είχε προηγηθεί καταγγελία, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, από τον πατέρα του 14χρονου, που ανέφερε ότι ο 31χρονος παραπλανώντας τον, είχε κάνει ασελγείς πράξεις μαζί του.

Στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση, προέκυψε ότι ο 31χρονος, επανειλημμένα το τελευταίο χρονικό διάστημα, έκανε ασελγείς πράξεις με τον 14χρονο.
Τον αναζήτησαν, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν χθες το απόγευμα στα Χανιά.

Σε έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και διάφορα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης.
Από τον επιτόπιο έλεγχο σε προσβάσιμους φακέλους του ηλεκτρονικού υπολογιστή, διαπιστώθηκε η παραγωγή και η κατοχή από τον 31χρονο, βιντεοληπτικού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και τα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης που κατασχέθηκαν, θα σταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο.

Το προανακριτικό έργο κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ο 31χρονος οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Διαβάστε ακόμα:

Νέο σοκ! Πατέρας ομολόγησε ότι βίαζε επί 10 χρόνια την ανήλικη κόρη του στη Θεσσαλονίκη!

Πάτρα: Εφιάλτης στις φυλακές Κορυδαλλού για τη μάνα που κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο της!

«Φιλάνθρωπος» γιατρός, βίαζε παιδάκια στην Κένυα

Αχαϊα: ”Έκανα έρωτα με τον γιο μου, γιατί ήθελα να τον κάνω άντρα”!

Καταγγελία σοκ στην Ξάνθη: Πατέρας βίαζε το ανήλικο κοριτσάκι του!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε