Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Την έπιασαν πριν “μοιράσει” την ηρωίνη

Κρήτη: Την έπιασαν πριν “μοιράσει” την ηρωίνη
ΦΩΤΟ από το ekriti

Ξεκίνησε από τα Χανιά με προορισμό το Ηράκλειο ωστόσο στη διαδρομή… κάτι “χάλασε” και βρέθηκε μπροστά στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το ekriti η νέα επιτυχία της Αστυνομίας στον τομέα των ναρκωτικών έχει πρωταγωνίστρια μία γυναίκα, με καταγωγή από περιοχή του νομού Λασιθίου.

Όπως περιγράφει αστυνομική πηγή, η 38χρομη γυναίκα ξεκίνησε σήμερα από τα Χανιά φορτωμένη με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης την οποία θα πήγαινε στο Ηράκλειο. Για κακή της τύχη όμως λίγο πριν φτάσει, τα σχέδια της χάλασαν αφού οι αστυνομικοί που την παρακολουθούσαν, την συνέλαβαν βρίσκοντας στην κατοχή της περισσότερα από 420 γραμμάρια ηρωίνης.

Αστυνομική πηγή εκτιμά ότι η ποσότητα αυτή προοριζόταν για τις πιάτσες των τοξικομανών στο Ηράκλειο και πως δεν ήταν για απλή χρήση γι’αυτό και συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συγκεκριμένη γυναίκα έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

 

Πηγή: ekriti

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις