Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Τρελή καταδίωξη Πακιστανού με λαθραία τσιγάρα

Κρήτη: Τρελή καταδίωξη Πακιστανού με λαθραία τσιγάρα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Απίστευτο θράσος είχε ένας άνδρας 31 ετών στο Ηράκλειο, ο οποίος τελικά ακινητοποιήθηκε από το Λιμενικό, στην παραλιακή και φόρεσε χειροπέδες.

Πρόκειται για έναν άνδρα από το Πακιστάν ο οποιος συνελήφθη από τους άνδρες του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου με μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων και συγκεκριμένα  με 1.460 πακέτα.

Η σύλληψη του όμως δεν ήταν μία απλή υπόθεση όπως συμβαίνει συχνά. Αρχικά οι Λιμενικοί εντόπισαν το όχημα που επέβαινε ο Πακιστανός και αμέσως τους κίνησε τις υποψίες. Αφού “χτύπησαν” τον αριθμό της πινακίδας, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για το αυτοκίνητο ενός Πακιστανού ο οποίος έχει συλληφθεί 3 – 4 φορές στο παρελθόν για κατοχή λαθραίων τσιγάρων.

Αφού το έθεσαν σε στενή παρακολούθηση, το άφησαν να τους οδηγήσει στον προορισμό του. Επειδή όμως ο άνδρας που το οδηγούσε ήξερε ότι το αυτοκίνητο “έχει παρελθον”, αντιλήφθηκε τους Λιμενικούς και άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα με αποτέλεσμα να αρχίσει μία τρελή καταδίωξη στην παραλιακή του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti ο Πακιστανός δεν δίστασε να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να περάσει όλα τα κόκκινα φανάρια που συνάντησε κατά την τρελή του πορεία. Μάλιστα, λένε οι ίδιες πληροφορίες, λίγο έλειψε να χτυπήσει και έναν διερχόμενο οδηγό ο οποίος γλίτωσε την τελευταία στιγμή. Επίσης καβάλησε και κράσπεδο στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Δεν είχε όμως πολλές επιλογές. Λίγο παρακάτω ακινητοποιήθηκε από τους Λιμενικούς αλλά και πάλι ο 31 ετών δράστης δεν ήθελε… να συνεργαστεί. Κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο και δεν έβγαινε, νομίζοντας ότι έτσι θα ξεφύγει. Τελικά συνελήφθη και την Παρασκευή θα δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Πηγή: ekriti

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις